Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Cepilnik drv Halverson

Halversonovi inovativni stroji za predelavo drv

Smo pooblaščeni prodajalec priznanih ameriških strojev za rezanje in cepljenje drv Halverson . Halversonovi inovativni stroji za predelavo drv so nas tako očarali, da smo se odločili, da jih bomo predstavili tudi v Sloveniji in Hrvaški.

Halverson Cepilnik lesa vam bo prihranili čas in denar, ter brez napora zanesljivo pripravil cepljena drva različnih dimenzij brez napora.

Prihranite čas in denar

Prednosti na prvi pogled :cepilnik drv

Pokličite nas za ogled ali preiskus cepilnika na 041 886 484 ali pa nam pišite na info@nuvision.si

cepilnik drv za traktor
cepilnik drv za bobcat

Posebnosti strojev Halverson

 • Rezanje in sekanje drv je mogoče s preprostim upravljanjem iz vašega stroja
 • Upravljajte varno in udobno iz vaše kabine, na vašem traktorju, mini bagru, nakladaču, mini nakladalnik ali podobno
 • Hitrost cepljenja drv je cca 5-9m/h ali cca 3-6m3/h  
 • Cepite lahko drva nad vašo prikolico,v gozdu, na dvorišču, skratka kjer koli je to potrebno
 • Enostaven za namestitev in enostaven za shranjevanje.
 • Hitro pritrdite / odklopite in obdelate les naravnost v tovornjak ali prikolico
hwp120-cepilnik-drv
 • širina: 137,2 cm
  višina: 140,7 cm
  teža: 544 kg

Cepilnik drv za stroje HWP 120

Cepilnik drv HWP 120

Stroj za predelavo drv je delovno orodje na hidravlični pogon za mini nakladalce, kolesne nakladalce in bagre. V primerjavi z cepilnikom HWP-140B LH je ta cepilnik HWP 120 lažji in zahteva manjši hidravlični pretok. Upravljate ga s sedeža v kabini vašega vozila in vam omogoča, da dvignete polena dolžine od 100 cm do 400 cm in premera do 38 cm, razrežete polena poljubne dolžine do 55 cm in jih samodejno razcepite.

ZAHTEVE GLEDE STROJA:

HWP 120 je mogoče namestiti na kateri koli mini nakladalnik, nakladalnik na kolesih in bager. Vozilo mora imeti minimalni hidravlični pretok 45,4 l/min pri idealnem delovnem tlaku 196,5 bar in imeti 1 tlačni, 1 povratni in 1 netlačni povratni ventil.

HIDRAVLJIČNE ZAHTEVE:

HWP – 120 je zasnovan za delo s standardnim pomožnim hidravličnim pretokom 68,1 l/min. Pretok pod 45,4 l/min povzroči slabo delovanje žage. Pretok nad 68,1 l/min presega zmogljivost motorja in povzroči prezgodnjo obrabo. Če vaše vozilo ustvari večji pretok kot 68,1 L/min, omejite moč in poskrbite, da izhod NE PRESEGA 68,1 L/min.

 • pretok 45,4 l/min
 • maksimalni tlak 196 bar (kratkotrajna obremenitev do 230 bar)
CEPILNIK DRV ZA STROJE hwP 120
cepilnik drv HWP140b
 • širina: 137,2 cm
  višina: 140,7 cm
  teža: 680 kg

Cepilnik drv za stroje HWP 140

Cepilnik drv HWP 140B

Stroj za predelavo drv je delovno orodje na hidravlični pogon za mini nakladalce, kolesne nakladalce in bagre. Upravljate ga s sedeža v kabini vašega vozila in vam omogoča, da dvignete polena dolžine od 100 cm do 400 cm in premera do 44 cm, razrežete polena poljubne dolžine do 55 cm in jih samodejno razcepite.

ZAHTEVE GLEDE STROJA:

HWP-140B LH je mogoče namestiti na kateri koli mini nakladalnik, nakladalnik na kolesih in bager. Vozilo mora imeti minimalni hidravlični pretok 58,67 l/min pri minimalnem delovnem tlaku 196,5 bar in imeti 1 tlačni, 1 povratni in 1 netlačni povratni ventil.

HIDRAVLJIČNE ZAHTEVE:

HWP-140B LH je zasnovan za delovanje s standardnim pomožnim hidravličnim pretokom 75,7 l/min. Pretok pod 58,67 l/min povzroči okvaro žage. Pretok nad 75,7 l/min presega zmogljivost motorja in povzroči prezgodnjo obrabo. Če vaše vozilo ustvari večji pretok kot 75,7 L/min, omejite moč in poskrbite, da izhod NE preseže 75,7 L/min.

 • minimalni pretok: 58 l/min
 • maksimalni tlak 196 bar (kratkotrajna obremenitev do 230 bar)
halverson-cepilnik-hwp-150

širina: 147,3 cm
višina: 144,8 cm
teža: 743 kg

CEPILNIK ZA DRVA HWP 150LH

CEPILNIK ZA DRVA HWP 150LH

 

 

Stroj za predelavo drv je delovno orodje na hidravlični pogon za mini nakladalce, kolesne nakladalce in bagre. Upravljate ga s sedeža v kabini vašega vozila in vam omogoča, da dvignete polena dolžine od 152 cm do 400 cm in premera do 56 cm, razrežete polena poljubne dolžine do 59 cm in jih samodejno razcepite.

ZAHTEVE GLEDE STROJA:

HWP-150 LH je mogoče namestiti na kateri koli mini nakladalnik, nakladalnik na kolesih in bager. Vozilo mora imeti minimalni hidravlični pretok 57 l/min pri minimalnem delovnem tlaku 196,5 bar in imeti 1 tlačni, 1 povratni in 1 netlačni povratni ventil.

HIDRAVLJIČNE ZAHTEVE:

HWP-150 LH je zasnovan za delo s standardnim pomožnim hidravličnim pretokom 57 l/min. Pretok pod 57 l/min povzroči okvaro žage. Pretok nad 57 l/min presega zmogljivost motorja in povzroči prezgodnjo obrabo. Če vaše vozilo ustvari večji pretok kot 75,7 L/min, omejite moč in poskrbite, da izhod NE preseže 75,7 L/min.

 • minimalni pretok: 57 l/min
 • maksimalni tlak 196 bar (kratkotrajna obremenitev do 230 bar)
CEPILNIK DRV HWP 150LH

Pogosto zastavljena vprašanja

Vsi, ki imate mini bager, nakladač, skid loader(bobcat), traktor z nakladačam, lahko priklopite cepilnik drv na vaš stroj in že lahko delate cca 10m/h drv. Če želite vaš stroj dodatno ponucati v času ko miruje ali pa v zimskem času je Halverson cepilnik odlična rešitev. 

Halverosn cepiln drv deluje tako kot vsi ostali hidravljični stroji. Potrebujete dva priklopa hidravljike, kjer teče konstantno  pretok olja skozi cepilnik. Potrebujete tudi tretjo linijo prostega pada olja nazaj v rezervoar, kjer odteka odveč olje. Potem potrebujete le pe 12 v vtičnico in že stroj deluje. Upravljate ga yostic komando v eni roki, ali pa se montira na vaše ročke dve dodatni komandi , kjer so na vsaki po tri tipke za upravljanje. Preverite minimalen in maximalen pretok olja ter tlak, ki ga zahteva cepilnik.

Popolnoma enostavno, vse upravlja en človek, hlod naložite na cepilnik, in ga nato žagate na dolžino katero samo določite. Cepljenec pade pred bat, ki ga potisne skozi sekiro. Sekira je lahko dva, tri ali šest mestna..

Halverosn cepilnik je unikatni stroj,ki zahteva samo enega operaterja na vašem stroju. Vse delate sami brez pomoči, lahko v soncu, dežju , snegu…drva lahko sproti cepite na tla, tovornjak, prikolico.  Delo lahko opravljate  doma, v gozdu ali pri vaših strankah…omogoča vam dodatni zaslužek brez napora, ter hitro delovanje, saj praktično v nekaj urah nasekate drva za celo zimo. Hitrost stroja je odvisna od modela in omogoča sekanja drv od 7 do 12 metrov na uro…

Kontaktirajte nas

NUVISION, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

Informacije, ki jih morda niste našli ali niste utegnili najti na naši spletni strani, vam bodo z veseljem predstavili naši svetovalci. Prosimo vas, da nam pošljete kontaktni obrazec v katerem navedite kaj vas zanima, mi pa vam bomo določili svetovalca, ki vas bo poklical ali vam odpisal na vašo elektronsko pošto.

Pišite nam

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke