Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Talno električno ogrevanje

Talno gretje za vaš dom

Talno električno gretje velja za način ogrevanja, ki je najbliže človeku in njegovemu zaznavanju ugodja. Talno gretje je poznano predvsem v novogradnjah, skratka tam kjer je mogoče namestiti nove estrihe in hkrati tudi ustrezno inštalacijo.

Prihranite čas in denar

Prednosti talnega el. ogrevanja

 • Gre za nizkotemperaturno ploskovno ogrevanje, temperatura tal ne presega 27°C
 • Natančna regulacija temperature v vsakem prostoru, vsak prostor ima svoj termostat
 • V prostoru ni vidnih nobenih toplotnih virov, ki bi zasedali bivalno površino in nabirali prah
 • Mokre površine v kopalnicah se hitro posušijo
 • Ni prisiljenega kroženja zraka in prepihov, ker ni vročih virov toplote
 • Manj izsuševanja zraka v primerjavi s centralnim ogrevanjem
 • Brez vdrževanja in servisiranja
 • Dolga življenska doba

Pokličite nas za več informacij na 041 886 484 ali pa nam pišite na info@nuvision.si

Heating cable for warm floor close-up detail. Renovation works
IR paneli Nuvision

Odlična rešitev za vaš dom!

Si predstavljate, da izpod tuša stopite na prijetno ogreta tla?

Pred leti so tako opcijo gretja večino koristili samo v kopalnicah, sedaj je to mogoče v vseh prostorih, kjer potrebujete gretje ne glede na končno oblogo.

Odlična rešitev tako za novogradnje predvsem pa adaptacije, ker imata talno ogrevanje sedaj lahko kjer koli. 

Učinkoviti in varčni

Znanost in tehnika napredujeta, zato so razviti sistemi, ki omogočajo talno ogrevanje tudi na drugačen način in kljub temu še vedno učinkovito in varčno. Vsi produkti, ki jih ponujamo lahko ustrezajo vsakemu kupcu ali željam, ki jih ima v kolikor želi ogrevati z grelnimi kabli ali grelno folijo. 

Imamo dva tipa ogrevalnih sistemov, grelni kabel je namenjen ogrevanju tam kjer se uporablja keramika ali materiali , ki so lepljeni na talno oblogo, to so lahko keramika,vinil,ali vse tipe estrihov, ker grelni kabel lahko namestimo v estrih ali v lepilo pred končno oblogo.

Grelna folija za ogrevanje

Grelni film

Druga opcija pa je grelni film, ki ga je mogoče namestiti pod končno oblogo kot so vinil, laminat, parket ali podobno, skratka tam kjer lahko končno oblogo položimo na klik brez lepljenja.

Toplota prihaja od tam,
kjer jo najbolj potrebujemo

V prostoru z dopolnilnim talnim ogrevanjem za dobro bivalno počutje ustreza za 2 do 3°C nižja temperatura zraka kot pri klasičnem ogrevanju, ker toplota prihaja od tam, kjer jo najbolj potrebujemo – iz tal. Nismo odvisni od kurilne sezone, ker je upravljanje ločeno za vsak prostor posebej. Vsak prostor lahko poljubno ogrevamo, če ogrevanja ne potrebujemo, ga preprosto izklopimo.
Izkušnje z ir paneli

Trajnostna rešitev brez izpustov v okolje, brez škodljivih sevanj in brez stroškov vzdrževanja.

Upravljanje in zaščita

Temperaturni regulator s tipalom v tlaku, analogni ali digitalni inteligentni s časovnimi nastavitvami
Vse grelne instalacije so po vsej dolžini ozemljene z zaščitnim vodnikom in dodatno varovane pred električnim udarom s samodejnim odklopnikom na diferenčni tok 30 mA.

Pogosto zastavljena vprašanja

Seveda, ker je moč grelne folije 80w/m2 je popolnam primerljivo z IR paneli. Za ogrevanje vašega prostora je moč z električno grelno folijo majhna in zadošča kot osnovni vir ogrevanja vašega prostora.  Zato je investicija in sama poraba majhna in vam omogoča do 50% nižjo porabo kot z oljem. Učinek gretja je hiter, že po 10-20 minutah je vaš prostor prijetno topel. Ogrevanje lahko upravljate na daljavo preko vašega telefona, kar vam omogoča dodatne prihranke.

Grelne folje so namenjene za ogrevanje vseh bivalnih prostorov, ki za talno oblogo uporabite suhomontažne elemente. To so vse talne obloge na klik, ki niso lepljene na estrih. 

Enostaven, predvsem pa hiter. Najprej se položi na vaš etrih namenska talna izolacija, ki poskrbi da toplota ne prehaja navzdol, temveč samo navzgor. Na to izolacijo se položi grelni film, čez grelni film še pvc folija in že lahko polagate vašo najljubšo talno oblogo na klik.

Garancija na grelne filme je 10 let, pričakovana doba delovanja je lahko več kot 30 let, v tem času nimate nobenega vzdrževanja ali servisiranja. 

Kontaktirajte nas

NUVISION, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

Informacije, ki jih morda niste našli ali niste utegnili najti na naši spletni strani, vam bodo z veseljem predstavili naši svetovalci. Prosimo vas, da nam pošljete kontaktni obrazec v katerem navedite kaj vas zanima, mi pa vam bomo določili svetovalca, ki vas bo poklical ali vam odpisal na vašo elektronsko pošto.

Pišite nam

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke