IR-PANELI

IR paneli
VICTORY

ir panel vitalheizung
ir ogrevanje 700w

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

Najbolj prodajani IR paneli

IR paneli Victory so najbolje prodajani paneli v našem prodajnem asortimanu, saj združujeje vse elemente, ki so potrebni za ogrevanje prostorov.

IR paneli VICTORY Vitalheizung so brez okvirja, zgrajene s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč v primerjavi z konkurenčnimi.

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

IR paneli Victory – elegantna oblika in vsestranska uporabnost

Odličen dizajn in izdelava ter kvaliteta je zagotovilo, da lahko model Victory izberete v vseh možnih pogledih.

Osnova je bela barva, ki mogoča poslikavo po želji, barvanje, tiskanje, slikanje, skratka kar želite je mogoče narediti, zato je lahko tudi dekoracija vašemu prostoru. 

IR paneli Victory Vitalheizung so brez okvirja, robovi so elegantno zakrivljeni, zato je na pogled izjemno estetski in je prava izbira za ogrevanje vaših prostorov kot so hiše, apartmaji, pisarne in razni drugi prostori kjer se potrebuje ogrevanje.

IR paneli Victory vitalheizung
 • HVH Victory Premium : Garancija 12 let

 • LASTNOSTI: Barva: bela / Površina: thermoquarc kamni / Grelni element: grafitna tkanina/40% večja sevalna moč

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

Prednosti
IR-panela Victory

ir paneli v akciji nuvision d.o.o.
 • HVH Victory Premium: Garancija 12 let, dodatno certificirani z OVE certifikati

 • LASTNOSTI: Barva: bela / Površina: hrapava termoquarz kamni / Vitalheizung ir paneli: od 1990

hvh530 vitalheizung ir panel

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

IR-ogrevanje s panelom VICTORY

IR paneli Victory vitalheizung so prevlečni z termoquarc kamni, ki povečujejo sevalno moč tudi 15% več kot gladki paneli. Njegova površina je večja zaradi rahlo zrnate prevleke termokristalov, ki poleg odličnega sevalnega učinka te žarke tudi bolj razprši po prostoru. IR sevanje je v tem primeru bolj enakomerno razpršeno in predmeti so v prostoru tudi enakomerno ogreti. 

dizajn ir panelov

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

Okrogli IR paneli

Elegantno dovršeni ir paneli Victory

Infrardeče ogrevanje v novi izvedbi

Vas je prepričala pomirjujoča toplota in učinkovitost naših infrardečih grelnikov? Potem boste tudi vi prepričani o tem izdelku. Prvi okrogli infra grelec navdušuje z novim dizajnom, ki ga odlikuje unikatna okrogla oblika in omogoča, da vaši bivalni prostori zasijejo v novem dizajnerskem sijaju.

Prednosti okroglega ir panela 

 • visoka učinkovitost zahvaljujoč Thermocrystal in Thermoquartz
 • prijetna toplina
 • ogromen potencial prihrankov
 • enostavna gradnja
 • nov dizajn
ir panel 600w vitalheizung polsteber

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

IR panel Polsteber

sevalni grelni stebri

Dragulj za vsak prostor
s 180° razponom sevanja

Infrardeči grelni steber vital je idealen za prostore, v katerih je na stenah le omejen prostor za pritrditev infrardečih grelnih panelov. Čeprav je v osnovi namenjen stenski montaži, lahko vitalni infrardeči grelni steber z ustreznimi dodatki poljubno postavite tudi v prostor.

IR PANELI VICTORY Vitalheizung

Poslikani IR paneli

IR paneli victory kot umetniška slika, ki še dodatnopopestri vaš dom.  Vsi modeli ir panelov Vitalheizung omogočajo poslikavo po želji. To pomeni, da lahko natisnemo vašo sliko direktno na panel. Slika je UV odporna in je po več letih uporabe enak kot prvi dan.  Vašo izbrano sliko  nam pošljete in vam jo natsinemo direktno na panel. 

Prav tako lahko z vsemi akrilnimi barvami panel sami pobarvate ali rišete po želji.Akrilne barve so lahko tudi vaša zidna barva, tako bo izgled panela enak vaši steni. 

Možnosti so neomejene, zato izberite svojo umetniško sliko in popestrite vaš dom.

Vodnik pri nakupu in montaži ir panelov VITALHEIZUNG

Vsi ir paneli Victory so v različnih dimenzijah in prav tako v različni izvedbi moči, ki je potrebna za ogrevanje določenega prostora. Izbirate lahko med 100w do 1000w moči v različnih dimenzijah, zato ga lahko umestimo v čisto vsak prostor. 

Prednost je v tehniki…

Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče, vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. IR paneli s tem pridobijo 2,5-krat večjo površino za prenos IR žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg IR žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko IR valovanje učinkovito seže po celotnem prostoru, kar pomeni enakomerno ogreti predmeti, hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo el. energije!

IR paneli Victory Vitalheizung lahko namestimo na strop ali zid, zaradi univerzalnega nosilca je mogoča montaža na strop ali na zid vertikalno in horizontalno.

Je neuničljiv

Visoka stopnja zaščite IP44 omogoča montažo v vlažne prostore kot je kopalnica in podobno. Vaš panel je ustrezno zaščiten in varen za uporabo.

Visoko kvaliteten IR grelec pa omogoča 100% sevalno površino, zdrži napetost 1500V, zato je praktično neuničljiv, delovanje IR panela victroy je zato varno za uporabo tudi več kot 40 let brez izgube na moči.

20201116_124618

Upravljanje preko telefona

IR panele Vitalheizung Victory  ustrezno upravljamo preko termostatov za vsak prostor posebej, lahko tudi preko telefona zato je rokovanje in samo upravljanje enostavno ter varčno.

Uporaba IR panelov Vitalheizung Victory je lahko kot dopolnilno ogrevanje prostorov, kot tudi uporaba za osnovni vir ogrevanja. Zaradi odličnega dizajna se prilega vsem prostorom in so neopazni ter v večini primerov poživijo vaš prostor.

Enostavna montaža 

Montažo panelov se izvede na strop ali zid, v večini primerov priporočamo montažo na strop zaradi boljših izkoristkov. Montažo se opravi brez večjih posegov v prostor, opremite lahko vsak prostor posebej zato je investicija v IR ogrevanje lahko postopna.

IR paneli victory lahko montirajo ustrezno usposobljeni monterji, ki imajo več letne izkušnje pri montaži IR panelov kot tudi imajo znanje iz  smeri elektroinštalater. Le ustrezno usposobljeni monterji lahko določijo, kjer bodo motirani IR paneli Victory, da bo izkoristek maksimalen glede na prostor, zato je sama lokacija umestitve panelov v prostor ključnega pomena.

tehnični podatki ir panel hvh200 vitalehizung

Vprašanja in odgovori

IR ogrevanje deluje podobno kot sonce, z oddajanjem IR žarkov se predmeti v prostoru segrejejo za cca 2 do 3 stopinj več od temperature zraka. Vsi ti predmeti nato oddajajo toploto v prostor, podobno kot je delovanje talnega ogrevanja.  Pri uporabi talnega ogrevanja so topla samo tla, z uporabo IR panelov pa ogrevamo vse ostale predmete, ki so v vidnem spektru IR žarkov. Vsi predmeti kot so tla, stene, pohištvo in ostali predmeti  v prostoru jih IR žarek pregreva in v teh predmeih se ustvarja akumolacija, ki je mnogo večja kot pri talnem ogrevanju. Zato  je samo delovanje IR panelov le med 4 do 6 ur dnevno, kar pomeni prihranek električne energije v primerjavi z drugi klasičnimi grelci.

IR paneli so finančno dostopni za vsakega, nakup lahko opravite po korakih za vsa prostor posebej. Prihranek pri stroških je lahko do 65% v primerjavi z nekaterimi drugimi sistemi ogrevanja. Z uporabo IR ogrevanja si podaljšujete življenjsko dobo tudi vaših prostorov, saj suši stene in ostale predmete, ni možnosti nastanka vlage ali plesni. Toplota v prostoru je bolj enakomerno porazdeljena zato je temperatura pri tleh in stropu zelo podobna. Ker IR paneli Vitalheizung ne potrebujejo vzdrževanja ali servisiranja na dolgi rok veliko prihranite, saj vam ta strošek odpade. Samo delovanje je lahko več kot 40 let, ker nimajo gibljivih delov in ostale elektronike je možnost za odpoved minimalna. To pa  pomeni tudi več kot 3-krat daljša doba delovanje kot nekateri ogrevalni sistemi. Sama montaža v prostor je hitra in brez večjih posegov, zato lahko IR panel vitalhizung namestite praktično kjer koli potrebujete ogrevanje. Sama uporaba je varna in zdravju koristna, saj IR žarki ugodno vplivajo na zdravje in počutje.

Lahko rečemo, da je IR ogrevanje izjemno ekonomično saj v primerjavi z nekaterimi drugimi energenti lahko vašo trenutno porabo prepolovite, tudi do 70% je lahko ogrevanje z IR paneli cenejše, odvisno od tega kateri energent trenutno uporabljate. IR paneli Vitalheizung so narejeni izjemno kvalitetno z najnaprednejšo tehnologijo zato lahko samo porabo primerjamo z toplotno črpalko, pri nekaterih primerih je lahko poraba tudi manjša od toplotne črpalke. V vsakem primeru pa je potrebno ustrezno znanje in izkušnje, da tak rezultat v praksi tudi dosežemo.

Vsekakor, če izberete kvaliteten izdelek. V poplavi tovrstnih ogrevalnih panelov se le ti lahko zelo razlikujejo. Predvsem dajemo poudarek na varnosti in uporabi izdelka po več letni uporabi. Mnogi ponudniki navajajo različne izboljšave in prednosti, vendar so le ti povsem marketinške narave, saj so že znane rešitve iz preteklosti. To kar zagovarjamo sami pri uporabi Vitalheizung panelov je predvsem varnost na prvem mestu. Namreč paneli se grejejo na visoke temperature, zato morajo biti narejeni iz ustreznih materialov, ki so negorljivi, netopljivi, ki negativno ne vplivajo na zdravje in počutje človeka. Torej panel mora biti ustrezno varovan in kvaliteten, da tudi po več letih uporabe lahko varno deluje tudi takrat, ko vas ni doma.

Sama cena je odvisna ali želite ogrevati samo en prostor ali celotno stanovanje, hišo in podobno. Ker lahko nakup opravite samo za posamezni prostor je lahko investicija postopna. Veliko ljudi se odloča, da najprej nakup opravijo samo za en prostor, da se seznanijo z tovrstnim sistemom ogrevanja. Kateri prostor izberete je vaša odločitev, vendar ponavadi je to kopalnica, ker jo je potrebno ogrevati pred sezono ali po sezoni, ko ostalih prostor ne ogrevate. Prav zaradi postopnega nakupa se vaša investicija lahko razdeli in je na ta način lažje speljati nakup IR panelov. Sami zagovarjamo, da je uporaba IR panelov v primrjavi z toplotno črpalko večkrat manjša, brez vzdrževanja in servisiranja, v primeru okvare ostanete brez ogrevanja samo v določenem prostoru. V kolikor kombinirate uporabo sončne elektrarne, pa je v večini primerov nakup sončne elektrarne plus IR panelov investicija manjša kot samo talno ogrevanje s toplotno črpalko.

Glede na to, da so IR paneli Vitalheizung eni izmed najkvalitetnejših panelov na trgu, nismo v 15 letih delovanja imeli reklamacije na samo delovanje produkta. Vsi paneli, ki smo jih vgradili delujejo brezhibno, sami materiali so izjemno kvalitetni in varni za uporabo, zato je kvaliteta na najvišji ravni. Ker imamo več kot 15 letne izkušnje pri uporabi IR panelov Vitalheizung je temu primerna tudi garancija, ki je ena izmed najvišjih v Evropi, kar 12 let garancije z možnost podaljšanja. Montažo lahko izvedete tudi sami, v kolikor gre za enostaven priklop, v 95% pa samo montažo izvajamo sami z ustrezno usposobljenimi monterji. Sama umestitev je eden izmed ključnih elementov, da sistem deluje pravilno in z maksimalnim izkoristkom, kar se kasneje tudi pozna na sami porabi.

IR paneli Vitalheizung so v Avstriji na trgu od leta 1990. Sama distribucija se izvaja v vse evropske države od leta 2008, tudi v Slovenijo. Kot generalni distributer IR panelov Vitalhizung imamo izjemno dobre odzive iz terena pri uporabi. Ker so narejeni iz najsodobnejših materialov so paneli izjemno kvalitetni in varni, vsi modeli so estetsko dovršeni in zagotovijo potrebam še tako zahtevnega kupca.  V prodajnem programu imamo izjemno velik nabor različnih modelov, oblik, moči, dizajnov in ostalih elementov, ki omogoča umestitev v vsak prostor katerega ima kupec ne glede ali gre za nove objekte ali starejše gradnje. Sami smo zagovornik predvsem varne uporabe, saj je znano, da paneli s slabo kakovostjo lahko povzročijo ne samo odpoved, temveč tudi požar. Zato se je potrebno zavedati, da se paneli ogrevajo na visoke temperature, njihovo delovanje pri večletni uporabi mora biti varno, da se ne vrnete na pogorišče. Ker se v Avstriji IR ogrevanje uporablja dlje kot v Sloveniji je tudi zakonodaja pri uporabi tovrstnih sistemov ogrevanja na višjem nivoju. Zato se zahteva ustrezna certifikacija, ki ščiti uporabnika pri varni uporabi tudi po večletni uporabi. Varnost poleg izjemnega izkoristka delovanja je naš glavni argument, da izberete najkvalitetnejši IR panel Vitalhizung. 

do -55% prihranka v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja

Izrčunaj svoj prihranek !

IR-paneli za dom in pisarno

IR-paneli za industrijo

IR-paneli za terase

IR paneli za cerkev

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke

Akcijska cena na model VICTORY

IR paneli Victory vitalheizung

Pri nakupu IR panelov Vitalheizung Victory vam nudimo posebni popust v višini 30%

Popust od končne cene se vam bo obračunal na predračunu, ki vam ga bomo poslali na email. 

Za pridobitev popusta nam pošljite vaše povpraševanje na email, mi pa vam bomo poslali informativno ponudbo z upoštevanim popustom!