Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Grelne električne folije

Grelne električne talne folije

Grelne električne folije za talno ogrevanje na elektriko iz naše ponudbe se uporablja v vseh bivalnih prostorih, kjer se uporablja laminat, parket oziroma suhomontažni leseni elementi.

Električne folije za ogrevanje se lahko uporablja tudi če so po tleh tepihi, tapisoni, pvc obloge, vendar v tem primeru je potrebno uporabiti posebne lesene vezane plošče. Prav tako je mogoče folije vgraditi v mavčne obloge, torej v strope ali stene in si tako zagotovite še večje udobje.

Prihranite čas in denar

Uporabnost električnih folij...

Odlična rešitev za tiste, ki si želijo talno ogrevanje brez večjih posegov v prostor, kot je razbijanje estrihov, napeljevanje cevi in podobno. Grelne električne folije vam omogočajo prijetno in zdravo ogrevanje kot tudi stroškovno ugodno. Ogrevanje v tem primeru je enakomerno po vsem prostoru, manj kroženja prahu kot pri klasičnem talnem ogrevanje, hiter odzivni čas, brez vzdrževanja in servisiranja, dolga življenska doba cca 40 let. Proizvajalec nudi garancijo na folije 10 let.

Pokličite nas za več informacij na 041 886 484 ali pa nam pišite na info@nuvision.si

Folije za talno ogrevanje na elektriko iz naše ponudbe se uporablja v vseh bivalnih prostorih, kjer se uporablja laminat, parket oziroma suhomontažni leseni elementi.

Grelne električne folije

grelne električna folije

Tipi folij za talno ogrevanje

Folije za talno ogrevanje so namenjeni za uporabo talnega ogrevanja suhih struktur – pod plavajoče pode ali z uporabo dodatnih podložnih HEAT-Pak iz PVC-ja in preproge. Ker temperatura na tleh s talnim gretjem, ne sme presegati 27° C, se talne folije proizvaja le v vrednosti moči, ki ne morejo presegati to temperaturo, če so izpolnjeni vsi pogoji namestitve in sicer 80 W / m², 60 W / m², in za stavbe, ki so toplotno izolirane zelo dobro (LEH), 40 W / m². Ogrevalne folije so na voljo s širino 600 in 1000 mm. Uporaba grelnih folij je mogoča pri laminatih, parketih, mavčnih oblogah, lesenih oblogah ali tudi pri PVC oblogah, tapisonih,tepihi,in podobno vendar je potrebno pred tem tla obložiti z lesenimi ploščami in pod temi ploščami se namesti grelna folija.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ogrevalne folije so namenjene za vse vrste talnih oblog na klik, kar pomeni suhomontažna vgradnja vaših talnih oblog. To so lahko vinil, laminat, parket in podobno., skratka materjali, ki se ne limajo na tal temveč se polagajo na klik.

Na obstoječ poden se najprej položi namenska izolacija za talno el. folijo. Na to izolacijo se položi grelni film, čez grelni film pvc polivinil in nato vašo talno oblogo. Postopek je enostaven, hiter in primeren za vse vrste bivalnih prostorov.

Pri uporabi grelnih folij se namesti sobni termostat, ki ima funkcijo spremljanja temperatue v prostoru kot tudi temperaturo vaših tal. Tako lahko določite kakšno temp. želite da dosega vaša talna obloga in seveda tudi kakšno temperaturo želite v prostoru. Ker je sobni termostat nastavljiv po urah in dnevih lahko tudi preko telefona uravnavate temp. po želji, ter tako varčujete.

Grelene folje so izjemno varčne, poraba je 80w/m2, kar pomeni da cca 10m2 soba porabi 800w na uro. Glede na to da je povprečni čas delovanja folije cca 4-6ur dnevno je pričakovana poraba cca 18 eur mesečno, z tem da ogrevate vaše prostore konstantno na bivalne temperature.  Torej poraba je primerljiva z IR paneli ali toplotno črpalko. 

Kontaktirajte nas

NUVISION, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

Informacije, ki jih morda niste našli ali niste utegnili najti na naši spletni strani, vam bodo z veseljem predstavili naši svetovalci. Prosimo vas, da nam pošljete kontaktni obrazec v katerem navedite kaj vas zanima, mi pa vam bomo določili svetovalca, ki vas bo poklical ali vam odpisal na vašo elektronsko pošto.

Pišite nam

grelne električne folije

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke