IR paneli Vitalheizung

Vrhunska kakovost
IR PANELI

IR paneli so namenjeni ogrevanju ali dogrevanju vseh bivalnih prostorov, kjer se potrebuje ogrevanje.
Z IR ogrevanjem dosežemo veliko prednosti, saj pozitivno vplivajo na zdravje in počutje človeka.
IR paneli tudi sušijo prostore in preprečuje nastanek vlage in plesni v prostoru.

IR-ogrevanje
s panelom Vitalheizung

Zakaj bi morali izbrati blagovno znamko VITALHEIZUNG?

Zdravo ogrevanje nam je pomembno. Naši infrardeči grelci so razviti in izdelani v skladu z najnovejšimi dognanji gradbene fizike, elektrotehnike in ogrevalne tehnike. –
Poudarek je na individualnem in strokovnem svetovanju našim strankam.

Kratki dobavni roki, dolgoletne izkušnje in preverjena kakovost infrardečih panelov nas ločijo od ostalih ponudnikov.

Za naše infrardeče grelnike na trgu zagotavljamo optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Naši sistemi se odlikujejo po enostavni montaži, prijaznosti do uporabnika in privlačnem dizajnu. Primerjava se splača!

IR-paneli za dom in pisarno

IR-paneli za industrijo

IR-paneli za terase

IR paneli za cerkev

ir paneli

Vitalheizung Victory –  najbolj prodajan IR panel

IR paneli Victory so eden izmen najbolje prodajanih panelov v Sloveniji  saj združujeje vse elemente, ki so potrebni za ogrevanje prostorov, dizajn, kakovost, tradicija in strokovna pomoč našega podjetja. Več na: Vitalheizung.

Odličen dizajn

Odličen dizajn in izdelava ter kvaliteta je zagotovilo, da lahko model Victory izberete v vseh možnih pogledih.

Osnova je bela barva, ki mogoča poslikavo po želji, barvanje, tiskanje, slikanje, skratka kar želite je mogoče narediti, zato je lahko tudi dekoracija vašemu prostoru. 

IR panel Victroy je brez okvirja, robovi so elegantno zakrivljeni, zato je na pogled izjemno estetski in je prava izbira za ogrevanje vaših prostorov kot so hiše, apartmaji, pisarne in razni drugi prostori kjer se potrebuje ogrevanje.

ir paneli v akciji nuvision d.o.o.

Najboljša rešitev za ogrevanje....

Zakaj so IR paneli Nuvision najboljša rešitev za ogrevanje 
 • Smo eden izmed vodilnh ponudnikov, ki se z IR ogrevanjem ukvarjamo več kot 15 let. 
 • Investicija v IR ogrevanje je lahko za polovico ali več nižja kot toplotna črpalka.
 • V kombninaciji s sončno elektrarno je skupna investicija lahko nižja kot samo vgradnja klasičnih ogrevalnih sistemov
 • Vsak prostor je opremljen s sodobnimi termostati, ki privarčujejo porabo. 
 • Investicija je lahko postopoma, opremite lahko vsak prostor posebej.
 • Temperatura je enakomerna po celotnem prostoru (pri tleh in pod stropom je razlike cca 1 stopinjo).
 • IR paneli sušijo stene, odstranjujejo zidno plesen in vlago in tako vzdržujejo vaš objekt v dobri kondiciji vrsto let.
 • Ugodno vpliva na zdravje in počutje človeka, kar dokazujejo vse študije kot tudi mnenja uporabnikov, ki se ogrevajo z IR paneli Vitalheizung.
 • Vgradnja v vse prostore kjer želite ogrevanje ne glede ali gre za obnovo ali novogradnjo 
 • Dolga življenska doba brez vzdrževanja ali servisiranja, kar pomeni dodatni prihranek.. 
Prihodnost ogrevanja je z IR paneli Vitalheizung…

Vprašanja in odgovori

IR ogrevanje deluje podobno kot sonce, z oddajanjem IR žarkov se predmeti v prostoru segrejejo za cca 2 do 3 stopinj več od temperature zraka. Vsi ti predmeti nato oddajajo toploto v prostor, podobno kot je delovanje talnega ogrevanja.  Pri uporabi talnega ogrevanja so topla samo tla, z uporabo IR panelov pa ogrevamo vse ostale predmete, ki so v vidnem spektru IR žarkov. Vsi predmeti kot so tla, stene, pohištvo in ostali predmeti  v prostoru jih IR žarek pregreva in v teh predmeih se ustvarja akumolacija, ki je mnogo večja kot pri talnem ogrevanju. Zato  je samo delovanje IR panelov le med 4 do 6 ur dnevno, kar pomeni prihranek električne energije v primerjavi z drugi klasičnimi grelci.

IR paneli so finančno dostopni za vsakega, nakup lahko opravite po korakih za vsa prostor posebej. Prihranek pri stroških je lahko do 65% v primerjavi z nekaterimi drugimi sistemi ogrevanja. Z uporabo IR ogrevanja si podaljšujete življenjsko dobo tudi vaših prostorov, saj suši stene in ostale predmete, ni možnosti nastanka vlage ali plesni. Toplota v prostoru je bolj enakomerno porazdeljena zato je temperatura pri tleh in stropu zelo podobna. Ker IR paneli Vitalheizung ne potrebujejo vzdrževanja ali servisiranja na dolgi rok veliko prihranite, saj vam ta strošek odpade. Samo delovanje je lahko več kot 40 let, ker nimajo gibljivih delov in ostale elektronike je možnost za odpoved minimalna. To pa  pomeni tudi več kot 3-krat daljša doba delovanje kot nekateri ogrevalni sistemi. Sama montaža v prostor je hitra in brez večjih posegov, zato lahko IR panel vitalhizung namestite praktično kjer koli potrebujete ogrevanje. Sama uporaba je varna in zdravju koristna, saj IR žarki ugodno vplivajo na zdravje in počutje.

Lahko rečemo, da je IR ogrevanje izjemno ekonomično saj v primerjavi z nekaterimi drugimi energenti lahko vašo trenutno porabo prepolovite, tudi do 70% je lahko ogrevanje z IR paneli cenejše, odvisno od tega kateri energent trenutno uporabljate. IR paneli Vitalheizung so narejeni izjemno kvalitetno z najnaprednejšo tehnologijo zato lahko samo porabo primerjamo z toplotno črpalko, pri nekaterih primerih je lahko poraba tudi manjša od toplotne črpalke. V vsakem primeru pa je potrebno ustrezno znanje in izkušnje, da tak rezultat v praksi tudi dosežemo.

Vsekakor, če izberete kvaliteten izdelek. V poplavi tovrstnih ogrevalnih panelov se le ti lahko zelo razlikujejo. Predvsem dajemo poudarek na varnosti in uporabi izdelka po več letni uporabi. Mnogi ponudniki navajajo različne izboljšave in prednosti, vendar so le ti povsem marketinške narave, saj so že znane rešitve iz preteklosti. To kar zagovarjamo sami pri uporabi Vitalheizung panelov je predvsem varnost na prvem mestu. Namreč paneli se grejejo na visoke temperature, zato morajo biti narejeni iz ustreznih materialov, ki so negorljivi, netopljivi, ki negativno ne vplivajo na zdravje in počutje človeka. Torej panel mora biti ustrezno varovan in kvaliteten, da tudi po več letih uporabe lahko varno deluje tudi takrat, ko vas ni doma.

Sama cena je odvisna ali želite ogrevati samo en prostor ali celotno stanovanje, hišo in podobno. Ker lahko nakup opravite samo za posamezni prostor je lahko investicija postopna. Veliko ljudi se odloča, da najprej nakup opravijo samo za en prostor, da se seznanijo z tovrstnim sistemom ogrevanja. Kateri prostor izberete je vaša odločitev, vendar ponavadi je to kopalnica, ker jo je potrebno ogrevati pred sezono ali po sezoni, ko ostalih prostor ne ogrevate. Prav zaradi postopnega nakupa se vaša investicija lahko razdeli in je na ta način lažje speljati nakup IR panelov. Sami zagovarjamo, da je uporaba IR panelov v primrjavi z toplotno črpalko večkrat manjša, brez vzdrževanja in servisiranja, v primeru okvare ostanete brez ogrevanja samo v določenem prostoru. V kolikor kombinirate uporabo sončne elektrarne, pa je v večini primerov nakup sončne elektrarne plus IR panelov investicija manjša kot samo talno ogrevanje s toplotno črpalko.

Glede na to, da so IR paneli Vitalheizung eni izmed najkvalitetnejših panelov na trgu, nismo v 15 letih delovanja imeli reklamacije na samo delovanje produkta. Vsi paneli, ki smo jih vgradili delujejo brezhibno, sami materiali so izjemno kvalitetni in varni za uporabo, zato je kvaliteta na najvišji ravni. Ker imamo več kot 15 letne izkušnje pri uporabi IR panelov Vitalheizung je temu primerna tudi garancija, ki je ena izmed najvišjih v Evropi, kar 12 let garancije z možnost podaljšanja. Montažo lahko izvedete tudi sami, v kolikor gre za enostaven priklop, v 95% pa samo montažo izvajamo sami z ustrezno usposobljenimi monterji. Sama umestitev je eden izmed ključnih elementov, da sistem deluje pravilno in z maksimalnim izkoristkom, kar se kasneje tudi pozna na sami porabi.

IR paneli Vitalheizung so v Avstriji na trgu od leta 1990. Sama distribucija se izvaja v vse evropske države od leta 2008, tudi v Slovenijo. Kot generalni distributer IR panelov Vitalhizung imamo izjemno dobre odzive iz terena pri uporabi. Ker so narejeni iz najsodobnejših materialov so paneli izjemno kvalitetni in varni, vsi modeli so estetsko dovršeni in zagotovijo potrebam še tako zahtevnega kupca.  V prodajnem programu imamo izjemno velik nabor različnih modelov, oblik, moči, dizajnov in ostalih elementov, ki omogoča umestitev v vsak prostor katerega ima kupec ne glede ali gre za nove objekte ali starejše gradnje. Sami smo zagovornik predvsem varne uporabe, saj je znano, da paneli s slabo kakovostjo lahko povzročijo ne samo odpoved, temveč tudi požar. Zato se je potrebno zavedati, da se paneli ogrevajo na visoke temperature, njihovo delovanje pri večletni uporabi mora biti varno, da se ne vrnete na pogorišče. Ker se v Avstriji IR ogrevanje uporablja dlje kot v Sloveniji je tudi zakonodaja pri uporabi tovrstnih sistemov ogrevanja na višjem nivoju. Zato se zahteva ustrezna certifikacija, ki ščiti uporabnika pri varni uporabi tudi po večletni uporabi. Varnost poleg izjemnega izkoristka delovanja je naš glavni argument, da izberete najkvalitetnejši IR panel Vitalhizung. 

Do -55% prihranka v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja

Izačunaj svoj prihranek !

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke

Akcijska cena na model VICTORY

IR paneli Victory vitalheizung

Pri nakupu IR panelov Vitalheizung Victory vam nudimo posebni popust v višini 30%

Popust od končne cene se vam bo obračunal na predračunu, ki vam ga bomo poslali na email. 

Za pridobitev popusta nam pošljite vaše povpraševanje na email, mi pa vam bomo poslali informativno ponudbo z upoštevanim popustom!