Certifikati

Certifikati CE

Obveznost označevanja z oznako CE

Označevanje CE je obvezno le za izdelke, za katere so bile uvedene specifikacije EU in za katere se zahteva namestitev oznake CE.

Nekateri izdelki morajo hkrati izpolnjevati več zahtev EU. Pred namestitvijo oznake CE morate poskrbeti, da je izdelek v skladu z vsemi ustreznimi zahtevami. Oznako CE je prepovedano namestiti na izdelke, za katere ni specifikacij EU oz. za katere namestitev oznake CE ni obvezna.

Certifikati ove

IR paneli Vitalheizung imajo dolgo tradicijo, ter vse potrebne certifikate, ki izkazujejo varnost izdelka ter poleg vseh certifikatov tudi OVE certifikat avstrijskega združenja. Pričakovana življenjska doba je več kot 40 let. Z vsemi varnostnimi elementi je panel narejen estetsko kot tudi varno.

Certifikati emc

Certifikati EMC so obvezna zahteva na večini trgov, vključno z Evropo, ZDA, Kitajsko, Korejo, Avstralijo in Novo Zelandijo. Testiranje elektromagnetne združljivosti je potrebno za pomoč pri izpolnjevanju regulativnih zahtev, izboljšanju delovanja izdelka in zmanjšanju tveganja drage neskladnosti. Neodvisni laboratorij za testiranje elektromagnetne združljivosti lahko izvede ocene skladnosti in pomaga okrepiti vaš konkurenčni položaj na trgu.

Certifikati LVD

Direktiva o nizki napetosti (LVD)

 

Direktiva o nizki napetosti (LVD) (2014/35/EU) zagotavlja, da električna oprema v določenih napetostnih mejah zagotavlja visoko raven zaščite za evropske državljane in ima v celoti koristi od enotnega trga. Uporablja se od 20. aprila 2016.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke