Halverson cepilnik HWP-150 LH

32.927,80 

(z DDV)

Šifra Halverson cepilnik HWP-150LH Kategorije , , ,

Delite na ...

Enostavno rezanje in cepljenje lesa udobno iz vaše kabine.

Novost v Sloveniji je Halverson cepilnik iz Amerike, ki ima večletne izkušnje na področju obdelovanja lesa. Cepilnik omogoča hitro rezanje in cepljenje drv, kar iz vašega stroja. Z dodatno yostic komando enostavo upravljate rezanje in cepljenje hitro, predvsem pa varno.

Prihrani vam čas, denar predvsem pa ne potrebujete vaših prijateljev ali sorodnikov za pomoč, vse opravite sami. Enostavo lahko ocepite na tla, nad vašo traktorsko prikolico, kamion ali podobno. Lahko doma, v gozdu, pri prijateljih, sorodnikih in morda tudi profesionalno sekanje, ki vam omogoča dodaten zaslužek.

Opis

Halverson cepilnik HWP-150 LH

Smo pooblaščeni prodajalec priznanih ameriških strojev za ceplenje drv Halverson . Halversonovi inovativni stroji za predelavo drv so nas tako očarali, da smo se odločili, da jih bomo predstavili tudi v Sloveniji in Hrvaški.

Cepilniki lesa vam bodo prihranili čas in denar ter brez napora zanesljivo pripravili cepljena drva različnih dimenzij.

Halverson cepilnik HWP-150 LH

Kot nalašč za lažjo komercialno in stanovanjsko uporabo. Ameriški proizvajalec Halverson Wood Products  iz Pine River, resnično olajšajo delo. Ko je pritrjen na kompaktni stroj upravljavcu omogoča enostavno in učinkovito izvajanje nalog rezanja in cepljenja lesa, ki običajno zahtevajo 2 do 3 osebe in nekaj orodja ,vse v udobju sedeža vašega stroja.Hlodovino narežete na dolžino do 4m, nato pa vse naredite iz vaše kabine, rezanje in cepljenje hkrati ni bilo še nikoli tako enostavno.

Od sedaj lahko vse opravite sami, brez pomoči, rezanje hlodov in cepljenje drv enostavno in hitro. Prihrani vam čas in denar, predvsem pa brez fizičnega napora,brez pomoči vaših prijateljev ali sorodnikov, varno in udobno iz vašega stroja.

Preberite, če želite izvedeti več o naši opremi za predelavo drv! Halverson cepilnik HWP-150 LH

– širina stroja : 147,30 cm

– višina stroja : 144,80 cm

– teža teža : 743.00 kg

– premer hlodovine: od 10cm do 60 cm

– največja dolžina hlodovine, ki ga postavite na stroj :do 400 cm

– min. dolžina hloda, ki ga postavite na stroj: 152 cm

– dolžina rezanih hlodov: do 56 cm, možnost natavitve po cenitimetrih (kolikor potrebujete za vašo peč)

– premer reza hidravljične žage : 56 cm

Lastnosti: Halverson cepilnik HWP-150 LH

-Zasnovan za vsakodnevno uporabo tako za lastne potrebe kot tudi profesionalno uporabo.

-standardni model ima nastavljivo 4-smerno cepilno glavo, za doplačilo je mogoče tudi nastavljivo 6 smerno-glavo

-Sekanje drv je mogoče s preprostim upravljanjem iz vašega stroja

-Upravljajte varno in udobno iz vaše kabine,na vašem traktorju z čelnim nakladačem, mini bagru,nakladaču,mini nakladalnik ali podobno

-Hitrost cepljenja drv je cca do 9m/h, odvisno tudi od pretoka olja na vašem stroju ter debelini hloda, vaše  spretnosti upravljanja z komandami

-Cepite lahko drva nad vašo prikolico,v gozdu, na dvorišču, skratka kjer koli je to potrebno

-Enostaven za namestitev in enostaven za shranjevanje.

-Hitro pritrdite / odklopite in obdelajte les naravnost v tovornjak ali prikolico

Zahteve glede stroja:

Halverson cepilnik HWP-150 LH je mogoče namestiti na kateri koli mini nakladalnik, nakladalnik na kolesih in bager. Vozilo mora imeti minimalni hidravlični pretok 57 l/min pri minimalnem delovnem tlaku 196,5 bar in imeti 1 tlačni, 1 povratni in 1 netlačni povratni ventil.

Kako deluje naš cepilnik drv Halverson cepilnik HWP-150 LH

Hlod poberemo z vilicami ki so del opreme , nato ga postavimo na delovno mizo. Ko je postavljen v položaj, upravljavec z jostikom upravlja vse iz kabine. Hlod naj bo od 1.5m do 4m dolžine ter max premer 60cm. Z hidravljično žago se hlod odreže na željeno mero in nato pade v cepilno korito. Bat nato potisne hlod skozi cepilno glavo , ki je nastavljiva po višini hidravljično( cepljenje na 2 dela, 4 dele, 6 delov ) . Naša oprema za obdelavo drv lahko poleno razreže na dolžino do max 56cm.

Halverson cepilnik HWP-150 LH:

Stroj za predelavo drv je hidravlično delovno orodje za traktor z čelnim nakladačem ,nakldače,mini nakladače, kolesne nakladalce in mini bagre. V primerjavi s cepilnikom HWP – 120 ali HWP140b je ta cepilnik Halverson cepilnik HWP-150 LH težji, zahteva večji hidravlični pretok vsaj 57 l / min pri tlaku 196,5 bara in imeti 1 tlak, 1 povratni in 1 odtočni priključek(drenaža). Nadzira se s sedeža v kabini vašega vozila in omogoča dviganje hlodov dolžine 1,5 m do 4,00 m in premer hloda širine do 60 cm, rezanje polen poljubne dolžine do 56 cm in njihovo samodejno cepljenje.

Zahteve za Hidravljiko:

Halverson cepilnik HWP-150 LH je zasnovan za delo s standardnim pomožnim hidravličnim pretokom 57 l/min. Pretok pod 57 l/min povzroči okvaro žage. Pretok nad 57 l/min presega zmogljivost motorja in povzroči prezgodnjo obrabo. Če vaše vozilo ustvari večji pretok kot 75,7 L/min, omejite moč in poskrbite, da izhod NE preseže 75,7 L/min.

  • minimalni pretok: 57 l/min
  • maksimalni tlak 196 bar (kratkotrajna obremenitev do 230 bar)

Drugo:

  • premer hlodovine: do 60 cm
  • največja dolžina hlodovine : 400 cm
  • min. dolžina hloda: 152 cm
  • dolžina polena: do 56 cm
  • premer reza žage : 56 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Halverson cepilnik HWP-150 LH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke