Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Grelne preproge

Vodotesne grelne preproge

Vodotesne grelne preproge so namenjene uporabi v hladilnicah,tržnice, zabojniki ali hladilnice na prostem. Ker ko so naše noge ogrete je celo telo toplo. Lahko se uporabljajo na prostem ali v zaprtih prostorih tam kjer potrebujete toploto.

Prihranite čas in denar

Uporabnost grelnih preprog

Grelna preproga je nepremočljiva in idealna rešitev za površine na katerih morate stati. Grelne preproge so na voljo v vseh območjih kjer je potrebno ogrevanje, tudi v tovornjakih pod paletami, artikli in podobno, so povozne in zdržijo velike obremenitve. Lahko jih povozite z kamionom ali viličarjem . Nepremočljiva grelna preproga je primerna na vseh delih, kjer je potrebno ogrevanje človeka ali različnih materijalov proti zmrzovanju. Uporba je mogoča tudi za živali, hišne ljubljenčke ali zavetišča…

Pokličite nas za več informacij na 041 886 484 ali pa nam pišite na info@nuvision.si

Enostaven priklop in možnost povezave več setov skupaj, kar vam omogoča ogrevanje večjih površin.

ogrevanje nog z talno preprogo

Kje nam koristijo?

Uporabljate jih lahko  na delovnih mestih,  na številnih smučiščih,gostinski obratih,industrijskih obratih, cerkvah, razni sejemski prostori,drsališčah,ogrevanje raznih naprav, materijalov,(sodi,različni izdelki v skladiščah,kamionih, kontejnerjih) skratka možnosti so neomejene. Ogrevalno preprogo lahko položite na travnik,cesto,dovoz, kjer je potrebno narediti varen prehod po zimi proti zmrzali, poraba je majhna saj je njegova moč samo 350w. Enostaven priklop in možnost povezave več setov skupaj, kar vam omogoča ogrevanje večjih površin.

ogrevana električna preproga-gumi tepih

Električna preproga ali gumi tepih je namenjen za zunanjo ali notrajno uporabo, kjer želite da vas greje v noge. Ogrevate lahko vaše noge zunaj v snegu, na smučišču v skladišču, hali , šotoru, na prostem…kjer koli, možnosti je nešteto

Električna preproga ima gumast kabel z šuko vtičem, ki ga enostavno vklopite v vtičnico. Ker je kabel in šuko vtič narejen iz gume je tudi varen za uporabo zunaj v snegu ali dežju. Ko doseže delovno temperaturo se izklopi. Preproga vzdružje sama konstantno temperaturo.

Gumasta preproga je izjemno odporna, lahko jo povozite z viličarjem ali avtomobilom. Povsem je varna v vseh vremenskih pogojih, zato je odlična rešitev da vas ne zebe v noge.

V ponudbo so klasične enodelne preproge kot tudi elementi, kjer lahko združujete več elementov in tako dobite daljše ogrevane preproge. Moč je 350w za posamezno preprogo.

Kontaktirajte nas

NUVISION, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

Informacije, ki jih morda niste našli ali niste utegnili najti na naši spletni strani, vam bodo z veseljem predstavili naši svetovalci. Prosimo vas, da nam pošljete kontaktni obrazec v katerem navedite kaj vas zanima, mi pa vam bomo določili svetovalca, ki vas bo poklical ali vam odpisal na vašo elektronsko pošto.

Pišite nam

grelne preproge 220v

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke