Prednosti IR panelov

3D illustration Mockup photo frame in living room rendering

Večja učinkovitost

V zadnjih letih je trend IR ogrevanja zelo v porastu, saj nudi veliko prednosti v primerjavi z klasičnimi ogrevalnimi sistemi. Prihranite lahko do 60% v primerjavi z nekaterimi klasičičnimi sistemi ogrevanja. 

Ir paneli Vitalheizung so ustrezno certificiran EU proizvod. Dodatno certficirani z OVE certifikati, kar omogoča dodatno varnost električnih naprav.  Narejni so po najsodobnejši tehnologiji, ki omogoča največji izkoristek, ki vam omogoča prihranek pri el.porabi.

Odlična rešitev za…

IR paneli so odlična rešitev za novogradnje ali adaptacije vseh objektov, kjer je otrebno ogrevanje. Investicija je lahko nekajkrat nižja v primerjavi z drugimi sistemi.  So finančno dostopen produkt, ki vam omogoča nakup po korakih, za vsak prostor posebej.  Vsak prostor opremite posebj in tako investicijo razdelite po korakih. 

Občutek toplote je naraven in prijeten, saj panel ogreva vaše predmete v prostoru za cca 3 stopinje več od temperature zraka.  To vam daje prijeten občutek saj so  tla, stene in vsi predmeti v prostoru topli.  Toplota med tlemi in stropom je skoraj enaka.

3D illustration Mockup photo frame in living room rendering

IR PANELI 

Prednosti
IR-panela 

ir paneli v akciji nuvision d.o.o.
  • Ir paneli Vitalheizung: Garancija 12 let, dodatno certificirani z OVE certifikati

  • Dejstva:  / Vitalheizung ir paneli: od 1990 v Avstriji

  • V sloveniji od leta 2008

Brez servisiranja

Pri uporabi IR ogrevalnih panelov ne potrebujete vzdrževanja ali servisiranja. Življenjska doba je preko 40 let, saj se v panelu uporablja poseben patentiran grelec, ki omogoča tudi do 30% večji izkoristek kot nekateri konkurenčni IR paneli.

IR-paneli za dom in pisarno

IR-paneli za industrijo

IR-paneli za terase

IR paneli za cerkev

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke