Halverson cepilnik HWP-120

18.287,80 

(z DDV)

Šifra Halverson cepilnik HWP-120 Kategorije ,

Delite na ...

Enostavno rezanje in cepljenje lesa udobno iz vaše kabine.

Novost v Sloveniji je Halverson cepilnik iz Amerike, ki ima večletne izkušnje na področju obdelovanja lesa. Cepilnik omogoča hitro rezanje in cepljenje drv, kar iz vašega stroja. Z dodatno yostic komando enostavo upravljate rezanje in cepljenje hitro, predvsem pa varno.

Prihrani vam čas, denar predvsem pa ne potrebujete vaših prijateljev ali sorodnikov za pomoč, vse opravite sami. Enostavo lahko ocepite na tla, nad vašo traktorsko prikolico, kamion ali podobno. Lahko doma, v gozdu, pri prijateljih, sorodnikih in morda tudi profesionalno sekanje, ki vam omogoča dodaten zaslužek.

Opis

Smo pooblaščeni prodajalec priznanih ameriških strojev za ceplenje drv Halverson . Halversonovi inovativni stroji za predelavo drv so nas tako očarali, da smo se odločili, da jih bomo predstavili tudi v Sloveniji in Hrvaški. Cepilniki lesa vam bodo prihranili čas in denar ter brez napora zanesljivo pripravili cepljena drva različnih dimenzij.

Halverson cepilnik lahko preizkusite v Novem mestu po predhodni najavi na 041 886 484 ali info@nuvision.si

 

Halverson cepilnik HWP-120

Kot nalašč za lažjo komercialno in stanovanjsko uporabo. Ameriški proizvajalec Halverson Wood Products  iz Pine River, resnično olajšajo delo. Ko je pritrjen na kompaktni stroj upravljavcu omogoča enostavno in učinkovito izvajanje nalog rezanja in cepljenja lesa, ki običajno zahtevajo 2 do 3 osebe in nekaj orodja ,vse v udobju sedeža vašega stroja.Hlodovino narežete na dolžino do 4m, nato pa vse naredite iz vaše kabine, rezanje in cepljenje hkrati ni bilo še nikoli tako enostavno. 

Od sedaj lahko vse opravite sami, brez pomoči, rezanje hlodov in cepljenje drv enostavno in hitro. Prihrani vam čas in denar, predvsem pa brez fizičnega napora,brez pomoči vaših prijateljev ali sorodnikov, varno in udobno iz vašega stroja.

 

Preberite, če želite izvedeti več o naši opremi za predelavo drv!

– širina stroja : 137,2 cm

– višina stroja : 140,7 cm

– teža teža : 442,2 kg

– premer hlodovine: od 10cm do 40 cm

– največja dolžina hlodovine, ki ga postavite na stroj :do 400 cm

– min. dolžina hloda, ki ga postavite na stroj: 100 cm, 

– dolžina rezanih hlodov: do 56 cm, možnost natavitve po cenitimetrih (kolikor potrebujete za vašo peč)

– premer reza hidravljične žage : 45,7 cm

 

Lastnosti:

-Zasnovan za vsakodnevno uporabo tako za lastne potrebe kot tudi profesionalno uporabo.

-standardni model ima nastavljivo 4-smerno cepilno glavo, za doplačilo je mogoče tudi nastavljivo 6 smerno glavo

-Sekanje drv je mogoče s preprostim upravljanjem iz vašega stroja

-Upravljajte varno in udobno iz vaše kabine,na vašem traktorju, mini bagru,nakladaču,mini nakladalnik ali podobno

-Hitrost cepljenja drv je cca 6m/h, odvisno tudi od pretoka olja na vašem stroju ter debelini hloda

-Cepite lahko drva nad vašo prikolico,v gozdu, na dvorišču, skratka kjer koli je to potrebno

-Enostaven za namestitev in enostaven za shranjevanje.

-Hitro pritrdite / odklopite in obdelajte les naravnost v tovornjak ali prikolico

 

Kako deluje naš cepilnik drv HALVERSON HWP-120:

Hlod poberemo z vilicami ki so del opreme , nato ga postavimo na delovno mizo. Ko je postavljen v položaj, upravljavec z jostikom upravlja vse iz kabine. Hlod naj bo od 1m do 4m dolžine ter max premer 40cm. Z hidravljično žago se hlod odreže na željeno mero in nato pade v cepilno korito. Bat nato potisne hlod skozi cepilno glavo , ki je nastavljiva po višini ( cepljenje na 2 dela, 4 dele, 6 delov ) . Naša oprema za obdelavo drv lahko les razreže na dolžino do max 56cm.

 

Halverson HWP-120:

Stroj za predelavo drv je hidravlično delovno orodje za traktor,nakldače,mini nakladače, kolesne nakladalce in mini bagre. V primerjavi s cepilnikom HWP – 140 B je ta cepilnik HWP 120 lažji in zahteva manjši hidravlični pretok,primeren tudi za mnjše stroje. Nadzira se s sedeža v kabini vašega vozila in omogoča dviganje hlodov dolžine 1 m do 4,00 m in premer hloda širine do 40 cm, rezanje hlodov poljubne dolžine do 56 cm in njihovo samodejno cepljenje.

 

Kakšen stroj potrebujete:

HWP 120 je mogoče namestiti na kateri koli mini nakladač, nakladač, kolesni nakladalnik, traktor z čelnim nakladačem in mini bager,ter podobno. Vaš stroj mora imeti minimalni hidravlični pretok 45,4 l / min pri tlaku 196,5 bara in imeti priključek: 1 tlak, 1 povratni in 1 odtočni priključek(drenaža).

Za upravljenje cepilnika potrebujete dodatne komande, ki jih dobite pri nas. Ponujamo enostavno yostic komando, ki potrebuje le 12V vtičnico in že lahko delate. Za več informacij se obrnite na nas….

Stroji ki imajo original 14 pinski konektro lahko cepilnik priklopite direktno in upravljate preko vaših original komand v stroju.

 

Zahteve za Hidravljiko:

HWP-120 je bil zasnovan za delovanje s standardnim pomožnim hidravličnim pretokom do 68,1 l / min. Pretok pod 45,4 l / min bo privedel do zmanjšane proizvodnje in nižje produktivnosti. Pretok nad 68,1 l / min. presega prostornino motorja in bo privedel do prezgodnje obrabe.

Če vaše vozilo ustvari pretok večji od 68,1 l / min, omejite izhodno moč in se prepričajte, da izhodni pretok NE PRESEGA 68,1 l / min ter  tlak 210 barov

 

Drugo:

  • premer hlodovine: do 40 cm
  • največja dolžina hlodovine : 400 cm
  • min. dolžina hloda: 100 cm
  • dolžina rezanih hlodov: do 56 cm
  • premer reza žage : 45,7 cm

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Halverson cepilnik HWP-120”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke