Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Termostati

Termostati za IR panele

Za krmiljenje temperature IR panelov je potrebno vgraditi ustrezne termostate, ki izboljšujejo bivalno ugodje, ter znižujejo stroške ogrevanja.

Za ustrezno krmiljenje temperature v prostoru vam v našem programu ponujamo izbor termostatov za IR panele, kateri vam omogočajo različne nastavitve temperature ob različnem terminu oziroma dnevu.

Opcije termostatov....

Pri montaži IR panelov Vitalhizung lahko izbirate med žičnimi termostati ali brezžičnimi, ki so povezani preko klasične el. žice ali wifi.

Lahko izbirate med brežičnimi povezavami, ki so tudi najbolj priljubljene, saj omogočajo povezavo med termostatom in panelom praktično enostavno brez vidnih kablov. 

Brezžični termostati omogočajo priklop IR panelov Vitalhizung  brez večjih posegov v prostor, brez razbijanja, kitanja, in podobno. Vaše stanovanje tako opremimo hitro, brez poškodb in pripravljeno za uporabo v nekaj urah… Izbira takih termostatov je velika…

Pokličite nas za več informacij na 041 886 484 ali pa nam pišite na info@nuvision.si

emost termostat za android ali ios

Izbira termostatov

Ir paneli potrebujejo ustrezno regulacijo , ki omogoča prijetno bivalno okolje kot tudi varčno delovanje. Izbira vašega termostata je zato pomemben dejavnik, da dosežemo ustrezne energetske prihranke. Nudimo vam širok izbor izbranih termostatov, ki so namenjeni uporabi ir panelov. Vsi naši termostati so zdržljivi z ir paneli Vitalhizung.

Enostavno in pregledno…

Upravljanje preko telefona popolnoma enostavno. Aplikacija , ki vam omogoča nadzor, porabo, delovanje vsakekga prostora posebej, hkrati je aplikacija združljiva z vsemi WIFI napravami. Tako lahko z eno aplikacijo upravljate vse vaše naprave v hiši, ki  omogočajo povezljivost preko WIFI.

smart wifi
At building construction site manager check precast concrete slabs hall and record to tablet

Kako izbrati pravega…

Pri izbiri termostatov vam pomagajo naši strokovnjaki, ki bodo skupaj z vami in vašimi potrebami izbrali termostat, ki vam bo omogočal prijetno bivalno udobje ter varčno porabo. 

Izbrira pravega temrostat je ključ do varčnega delovanja in energetske učinkovitosti IR panelov Vitalhizung

Za zmanjšanje električne porabe je ključna umestitev ustreznih termostatov namenjenih za IR PANELE !

Pogosto zastavljena vprašanja

Termostat je namenjen za vsak prostor in ne za vsak panel. V prostoru je lahko montiranih več panelov, ki pa se vse skupaj poveže na en termostat.

Za upravljanje IR panelov je potreben sobni termostat, ki upravlja temperaturo po dnevih in urah. V skladu z LOT20 EU zakonodajo, je potrebno uporabljati sobne termostate, ki samodejno uravnavajo temperaturo glede na potrebe uporabnika.To pa pomeni, da je tedensko nastavljiv termostat dovolj za uporabo pri IR panelih.

Termostat se montirajo 1,5m od tal na notranjo steno, kadar gre za fiksiran termostat. Lahko se uporabi tudi druge modele kot je brezžičen, ki omogoča da termostat postavite kamorkoli v prostor. Pri sami montaži upoštevamo različne dejavnike za pravilno delovanje, da je priklop izveden v skladu z elektro inštalacijo, ter da priklop izvede ustrezno usposobljena oseba.

Seveda, ustrezen termostat, ki omogoča nastavitve po urah in dnevih vam omogoča dodatne prihranke v višini vse do 25%. Dokazano je, da  ustrezen termostat varčuje in sicer takrat ko vas ni doma lahko vzdržuje nižjo temperaturo in tako varčuje. Dejansko ir ogrevanje deluje le takrat ko ste doma na višji temperaturi, ogrevate le prostor v katerem ste, ostale pa lahko uporabljate na nižji temperaturi. Odlična rešitev tudi za večje hiše kjer ni v celoti zasedena in ogrevate samo določene prostore, v tem primeru lahko ogromno privarčujete, saj ogrevate le prostore , ki jih potrebujete. Vsi naši termostati so namenjeni ir ogrevanju, z ustreznimi nastavitvami, ki omogočajo prihranke vse do 25%.

Kontaktirajte nas

NUVISION, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

Informacije, ki jih morda niste našli ali niste utegnili najti na naši spletni strani, vam bodo z veseljem predstavili naši svetovalci. Prosimo vas, da nam pošljete kontaktni obrazec v katerem navedite kaj vas zanima, mi pa vam bomo določili svetovalca, ki vas bo poklical ali vam odpisal na vašo elektronsko pošto.

Pišite nam

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke