ir paneli hvh200 vitalheizung

IR panel VICTORY

IR paneli  Vitalheizung  VICTORY so brez okvirja, zgrajene s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč.

Moč panelov VICTORY

Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče, vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. IR paneli s tem pridobijo 2,5-krat večjo površino za prenos IR žarkov v prostor v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg IR žarkov v prostor je kar 6 metrov, zato lahko IR valovanje učinkovito seže po celotnem prostoru, kar pomeni enakomerno ogreti predmeti, hitreje ogreti predmeti pa posledično pomenijo nižjo porabo el. energije!

IR-ogrevanje s panelom Vitalheizung  je primerno predvsem za glavno ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov. Paneli so primerni za stanovanje, hišo, apartma, vikende, glamping hišice, hotele, pisarne, zdravstvene domove, bolnišnice, skratka tam kjer potrebujete ogrevanje.

tehnični podatki ir panel hvh200 vitalehizung

Montaža

Z vidika vgradnje je idealno, da HVH Victory infra panele namestimo na strop. V tem položaju se namreč doseže največja učinkovitost in intenzivnost toplotnega sevanja. Seveda je tudi možno namestiti infrardeči grelec na zid. Ogrevalna sposobnost bo v tem primeru enaka, povečan bo le delež konvekcije .

  • Enostavna in hitra vgradnja brez večjih posegov v prostor
  • bela barva brez okvirjev se odlično prilega v vsak prostor
  • patentiran grelec , ki ima 100%pokritost povšrine ir panela
  • grelec ima v primerjavi z nekaterimi konkurečnimi paneli kar do 30% večjo sevalno moč
  • možnost poslikave po želji
  • grelec prenese 1500V napetosti, kar omogoča varno uporabo tudi v primeru udara strele
  • vsi modeli so dodatno certificirani z OVE certifikati
IR paneli  Vitalheizung  VICTORY so brez okvirja, zgrajene s posebno površinsko toplotno obdelavo Thermocrystal in Thermoquarz kamni, zato paneli nudijo kar 15% večjo sevalno moč.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke