Najboljša cena Najboljša kakovost Garancija na nakup

Klimatske naprave

Zakaj klimatska naprava?

Klimatske naprave zagotavljajo učinkovito in varčno klimatizacijo prostorov v vseh letnih časih. Glede na to, da se na področju Slovenije kot tudi po svetu klimatske razmere spreminjajo hitro, so klimatske naprave z reverzibilnim delovanjem nabolj razširjen in učinkovit sistem za hlajenje kot tudi za ogrevanje.

Bivalne klimatske naprave

Za udobno in prijetno bivanje so v ponudbi široka ponudba bivalnih klimatskih naprav z inverter tehnologijo, različnih oblik, barv in dimenzij. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje, izbiro enojnega ali multi split sistema. Modeli bivalnih klimatskih naprav so opremljeni z najnovešjo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.
Da bi klima deloval optimalno, je potrebno izbrati ustrezno moč kot tudi model naprave, ki bo zadostila vašim potrebam.

Modeli klim

V našem prodajnem program nudimo širok izbor različnih blagovnih znamk, ki so namenjeni še tako zahtevnemu kupcu ali potrebam po ogrevanju ali hlajenju. Izbirate lahko med cenejšimi produkti, srednjimi ali višjem kakovostnim blagovnim znamkam. Vsem pa je skupna kakovost ne glede na izbiro modela ali znamke.

Pred nakupom vprašajte za pravo izbiro moči vaše klimatske naprave!

Montaža

Sama vgradnja je ključnega pomena, da vaša klimatska deluje optimalno. Pri montaži je potrebno upoštevati več dejavnikov vašega prostora kot tudi primerno mesto za montažo zunanje enote. Nudimo vam strokovno montažo za vse vrste objektov po celotni Sloveniji.

 
montaža klimatske naprave
Living room with air conditioner

Izberi svoj model

Preveri ostalo izbiro modelov , kvalitetnih klimatskih naprav z montažo ali brez.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke