Stropni ir panel z lučjo

stropni ir panel z lučjo

V tem članku bomo govorili o "Stropni IR panel z lučjo" in njihovih prednostih.

IR paneli so v zadnjih nekaj letih postali izjemno priljubljena in učinkovita oblika ogrevanja. Predstavljajo namreč zdrav ter učinkovit sistem. Če izberete ustrezno moč IR panela, je lahko tovrstno ogrevanje v primerjavi s klasičnim centralnimi sistemi precej ugodnejše.

Prednosti uporabe Stropni IR panel z lučjo:

  • Učinkovitost: Stropni IR panel z lučjo so izjemno učinkoviti pri ogrevanju prostorov. Prostor segrevajo hitro in učinkovito, kar pomeni, da lahko prihranite pri stroških ogrevanja. Hkrati vam luč služi kot glavni ali dopolnili vir svetlobe.
  • Zdravje: Stropni IR panel z lučjo so zdrav način ogrevanja, saj delujejo na podlagi infrardeče toplote. Infrardeča toplota spodbuja bolj zdravo cirkulacijo krvi, kar ima pozitivne učinke na zdravje ljudi.
  • Vizualni učinek:Stropni IR panel z lučjo so vizualno privlačni in se lepo zlijejo s prostorom. Poleg tega lahko luči na IR panelih nadomestijo druge svetilke v prostoru.
  • Enostavna namestitev: Stropni IR panel z lučjo so enostavni za namestitev in ne zahtevajo posebnih gradbenih posegov.

Slabosti uporabe IR panela z lučjo:

  • Cena: Stropni IR panel z lučjo so lahko dražji od drugih oblik ogrevanja.
  • Moč: Pri izbiri moči IR panela z lučjo je treba biti pozoren na velikost prostora, ki ga želite ogrevati. Če izberete premajhno moč, bo ogrevanje prostora neučinkovito.
  • Dolgoročna uporab: Pri uporabi stropnih ir panelov z lučjo je potrebno upoštevati tudi rok trajanja in morebitno zamenjavo luči pri odpovedi. Smoterno je uporabi tak panel ali luč, ki vam zagotavlja da v primeru odpovedi enega ali drugega, lahko nadomestite z novim in hrati da bo zamenjava cevno ugodna. V podjetju Nuvision d.o.o. uporabljamo ir panele ter luči okoli ir panelov ločeno, kar pomeni da lahko vsak element posebej zamenjamo v kolikor pride do odpovedi. Stropni ir paneli z lučjo so lahko tudi težava kadar so luči nameščene sredi panela. V tem primeru lahko luč hitro odpove zaradi velike temperature panela ki jo oddaja pri ogrevanju. Potrebno je tudi upoštevati samo moč luči in moč panele. V kolikor ni ustrezne svetilnosti v prostoru ne bo prijetna svetloba. Prav tak mora biti moč panela primerna za posamezno kvadraturo glede na gradbeno fizikalne specifike objekta. Torej upoštevajte vse vidike, ki vam bodo omogočile dolgoročno uporabo brez večjih naknadnih stroškov.
 

Zakaj nakup IR panela z lučjo? IR paneli z lučjo so odlična izbira za tiste, ki želijo učinkovito in zdravo ogrevanje prostorov. Poleg tega so vizualno privlačni in enostavni za namestitev. Če izberete ustrezno moč IR panela z lučjo, lahko prihranite pri stroških ogrevanja.Hkrati imate vgrajeno luč okoli panela, ki vam omgooči da imate 2v 1. , to pomeni luč in ogrevanje…Vsi ir paneli vitalhizung so ustrezno ter dodatno certificirani v skladu za zakonodajo.

Zakaj je dobro, da vas obišče svetovalec iz podjetja nuvision d.o.o. preden se odločite za nakup IR panelov? Svetovalec iz podjetja nuvision d.o.o. vam lahko pomaga pri izbiri ustrezne moči IR panela z lučjo glede na velikost prostora, ki ga želite ogrevati. Poleg tega vam lahko svetovalec predstavi tudi druge možnosti ogrevanja prostorov, ki bi bile za vas primernejše. Z obiskom svetovalca se lahko izognete nakupu neustreznega stropnega IR panela z lučjo in prihranite pri stroških ogrevanja. Ir panele je mogoče kupiti v klasični beli barvi , v steklu z različnimi barvnimi oddtenki, v ogledalu ali kot slika. Na vse ir panele znamke vitalhizung je mogoče namestiti ustrezne luči, tako kot za osnovni vir svetlobe kot tudi ambientalno svetlobo. 

Upamo, da vam je bil ta članek v pomoč pri izbiri IR panela z lučjo. Če imate kakršna koli vprašanja, nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke