Slabosti ir panelov

Katere so slabosti ir panelov

Slabosti ir panelov:

Seveda obstajajo tudi slabosti ir panelov in njihove uporabe.  Gre predvsem za poštenost ponudnika, da vam pove kdaj pa ir paneli niso najboljša izbira in je prav , da izberete drug sistem ogrevanja.  Paneli lahko niso najboljša izbira kadar zato niso izpolnjenja gradbeno fizikaln lastnosti objekta ali so specifične težave, takrat je prav, da dobite prave informacije od svetovalca zakaj tak sistem ni primern za vas.  Ker ne veljajo splošne smernice kdaj ir ogrevanje ni primerno za gretje prostora, lahko le to oceni strokovnjak iz tega področja. Lahko gre za prostore , ki so tako slabo izolirani ali grajeni, da bi tovrstno ogrevanje lahko podražilo stroške zato je smoterno razmišljati o drugih načinih ogrevanja. Lahko gre tudi za prostore, ki se jih sploh ne ogreva konstantno in jih je potrebno ogrevati na hitro za določen čas.  Z ir paneli tudi ne morate ogrevati vaše sanitarne vode, tukaj morate imeti informacije kako ogrevati vašo sanitarno vodo v primeru zamenjave na ir ogrevanje. Naši svetovalci vam bodo odgovorili na to vprašanje, saj imamo v ponudi tudi produkte za ogrevanje sanitarne vode. 

Ali obstajajo dobri in slabi ir paneli (slabosti ir panelov)

Vsekakor, tako kot pri vseh produktih obstajajo dobri in slabi IR paneli, predvem to velja iz tehničnih razlogov kot tudi kvalitete. Ponavadi kupci nimajo vpogleda v notranjost panelov iz česa je glavni grelec, kaj vse je poleg grelca še pomembno za dober izkoristek, ki vam bo omogočil prihranek pri porabi el. energije. Niso vsi paneli enaki, niti nimajo vsi paneli enakih grelcev. Iz raznih medijskih izjav lahko opazite, da ponudniki navajajo razne marektinške objave, zakaj izbrati njihov produkt. V večini primerov gre za takoimenovane cenejše elemetne grelnih kablov ali žic, ki so razpeljane po panelu kot kača. Taki žičnati grelci imajo med žicami prostor, to je prostor kjer panel ne seva ničesar,kar pomeni izgubo na površini samega panela. Ta povšrina je lahko tudi za 30-40% manjša od ir panelov vitalheizung, ki kot grelec uporabljajo drugačno tehnologijo. Torej vaša energetska učinkovitost ali poraba je lahko v tem primeru popolnoma drugačna in višja ,kot če bi izbrali ir panele vitalheizung od podjetja Nuvision d.o.o. Svetovalci vam bi morali pokazati kako je panel sestavljen in kakšno je njihovo delovanje oziorma kaj lahko pričakujete kot uporabnih ir ogrevanja.  Paneli podjetja Nuvision d.o.o. imajo tudi nekatere druge elemente , ki povečujejo sevalni učinek, kot sevanja, doseg ir žarkov in z tem boljši izkoristek , kar pomeni nižjo porabo. Ir paneli vitalhizung model Victory je prednja ploskev panela prevlečena z termokristlanimi kamni, ki povečujejo sevalni kot, večja je razpršenost ir žarkov, kar pomeno bolj enakomerno ogreti prostori, večja je tudi sevalna površina kot če bi bili gladki. Zaradi posebnega premaza vam ir paneli HVH victory nudijo poslikavo po želji. Vsi paneli omogočajo slikanje ali barvanje po želji z akrilnimi barvami, tudi z barvo ki jo uporabljate za vaše stene. Umetnišo sliko lahko tudi digitalno natisnemo na ir panel victory vitalheizung.

Se splača primerjava med konkurenčnimi ponudniki ? (slabosti ir panelov)

Seveda se izplača narediti ponudbo tudi med konkurenčnimi ponudniki, ki se ukvarjajo z ir ogrevanjem. Več kot imate pravih in strokovnih informacij tako iz spletnih strani, predvsem pa pri svetovanju na vašem domu, tako boste lažje prišli do informacij, ki vas bodo pomirjale in bo vaša odločitev lažja za nakup. Na ta način se boste tudi znebili slabosti ir panelov , ki so na trgu.  Ljudje smo naravnani tako, da če nečesar ne poznamo smo načeloma tudi proti temu. Zato moramo dobiti ustrezno znanje in informacijie, ki bodo naše mnenje spremenile in omogočile da se seznanimo tudi z drugimi stvarmi za katere prej nismo vedeli. Ir ogrevanje je v sloveniji prisotno cca 15 let,ker takrat smo pričeli z ponudbo ir panelov vitalhizung v Sloveniji. V vseh teh letih smo dobili ogromno izkušenj iz področja vgradnje ir panelov in tudi izkušenj na področju različnih prostorov, ter materijalov, ki vplivajo na ustrezno delovanje. Izkušnje, strkovovnost, poštenost, in kvaliteta izdelka so lastnosti, ki jih zagovarjamo pri podjetju Nuvision d.o.o. pri uporabi ir ogrevanja. Slabosti ir panelov naj ne bo vaša slaba odločitev.

Nakup preko spleta ali nakup po svetovanju na vašem domu? (slabosti ir panelov)

Pri nakupu ir panelov naj bi se odločali za nakup preko spetnih trgovin tisti, ki že imajo določena znanja ali pa že uporabljajo ir ogrevanje in želijo dodatno opremiti še kakšen prostor. V tem primeru omogočamo nakup v spletni trgovini, kjer je možno opraviti nakup ir panelov na obroke , lahko je to leanpay, kartično poslovanje ali celo bančni ugodni kredit. V kolikor se odločite za nov način ogrevanja z ir paneli, pa svetujemo da najprej pošljete povpraševanje na email, naredili vam bomo brezplačno informativno ponudbo, ter dodatno opravili ogled na vašem domu. Tako boste dobili prave informacije, ki bodo odgovorila na vsa vaša vprašanja glede ir ogrevanja z ir paneli vitalhizung. 

Slabosti ir panelov

več info tudi na spletni strani vitalheizung.at

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke