Najboljši IR paneli

Najboljši IR paneli

Kako sploh izbrati ponudnika ir panelov? (najboljši ir paneli)

Pri izbiri ponudnika ir panelov se osredotočite najprej na podjetje, ki izdelek ponuja in njegove reference.  Sama izbira kovostnega produkta je ključnega pomena, da imate izdelek varen za uporabo tudi po več letni uporabi. Ker so paneli specifična grelna telesa in dosegaj lahko visoke temperature je za uporabnika izjemno pomebno, da kupi  varen produkt. Podjetja, ki so na trgu več let in se ukvarjajo z ir paneli kot glavna dejavnost, so lahko za vas prava izbira pri ir ogrevanju. Imajo veliko izkušenj z uporabo ir panelov in ogrevanj z tovrstnim sistemom.  Z izkušnjami in referencami na terenu, vam lahko iz prve roke tudi uporabniki sami povedo največ o uporabi njihovih produktov ter storitvi.  Zaupajte preverjenim podjetjem  z več letnimi izkušnjami in kvalitetnimi produkti kot je podjetje Nuvision d.o.o. 

Ko izberete ponudnika ir panelov kaj sledi? (najboljši ir paneli)

Ko ste pridobili vse informacije na netu in ste se odločili za ponudnika ga pokličite in zahtevajte obisk na vašem domu. Svetovanje strokovnjaka je ključnega pomena, da bo sistem deloval pravilno. Ir paneli so unikatni proizvod, ki zahteva znanje in izkušnje iz tega področja v kolikor želite prihranek in topel dom. Svetovalec bo na vašem domu upošteval vse gradbeno fizikalne lastnosti objekta, ter vaše želje glede doseganja temperatur po posameznih prostorih.  Prava izbira moči in pozicija umestitve v prostor vam lahko omogoči velike prihranke pri uporabi ir ogrevanja. Najboljši ir paneli vam lahko privarčujejo ogromno denarja na dolgi rok.

Svetovanje na domu (najboljši ir paneli)

Ko vas bo obiskal svetovalec za ir ogrevanje vam bo predstavil produkt katerega zastopa in navedel prednosti ir panela. Prevsem je pomembno da svoje argumente ustrezno pojasni in dokaže. Veliko je ponudnikov , ki z svojo razlago o najbojših panelih ponavadi nimajo nobenega dokazljivega dejstva o tem kar vam govorijo. Zato je v tem primeru pomembno da zahtevate čim več argumentov, dejstev, ki vam bodo lažje omogočile zaupanje v nakup izdelka in samo storitev.  Svetovale za ir ogrevanje naj pregleda vaše stanovanje in posamezne prostore katere želite ogrevati, preveri gradbene fizikalne lastnosti objekta, izolacije, višine storpa , materijalov  in podobno, kar je pomembno za uporabo ir panelov. Zmotno je mišlenje da so posamezne moči panelov primerne za določeno kvadraturo prostora. Ni pomembna samo kvadratura, upoštevati je potrebno tudi višino stropa, iz česa so materiali v prostoru, kakšna je željena temperatura v prostoru, so estrihi izolirani, in še veliko več…zato je ključnega pomena, da vas obišče svetovalec za ir ogrevanje. V podjetju Nuvision zahtevamo da pred nakupam in vgradnjo opravimo ogled in tako določimo ustrezno moč, število panelov kot tudi pozicijo montaže. Najboljši ir paneli so za vas najboljši nakup.

Sledi ponudba na podlagi ogleda (najboljši ir paneli)

Na podalgi opravljenega ogleda vam bo svetoval ir ogrevanja poslal ponudbo. V ponudbi naj bodo navedena posamične pozicije, kjer bo razvidna cena produkta in cena montaže za katero ste bili dogovorjeni. Prav tako zahtevajte, da podjetje navede ali ste z ponudbo dogovorili ir ogrevanje kot osnovni vir gretja ali dopolnilni vir. Nemalokrat se zgodi, da v želji nižje ponudbe vam ponudniki najprej pošljejo ponudbo, ki vključuje vgradnjo ir panelov kot dopolnilno ogrevanje. V tem primeru bo sistem deloval dokler ne bo zunaj dovolj mrzlo, potem pa sistem ne bo več dohajal bivalnih temperatur ali pa bo potreboval daljši čas, kar pomeni ogromno porabo. Nato boste zahtevali odpravo reklamacije, ki pa bo za vas lahko bistveno dražja kot prvotno, če bi se odločili za pravega ponudnika in pravo moč panelov. Z raznimi izgovori, da imate toplotne izgube , z snemanjem prostorov z termo kamero vas bodo poizkušali prepričati , da imate toplotne izgube in je potrebno dodati panele, kar pomeni dodatno investicijo, ki jo niste predvideli. Zato na začetku razjasnite z ponudnikom ali gre za dogrevanje ali za osnovni vir gretja z ir paneli, le tako se lahko izognete dodatnim stroškom in uveljavitvijo garancije v kolikor ustrezna moč panelov ni bila prava. Najboljši ir paneli so lahko tudi vitalhizung.

Montaža ir panelov (najboljši ir paneli)

Sama montaža ir panelov je prav tako pomebna da sistem deluje pravilno in da za vas kot uporabnika ni moteče. Ni vseeno kam panel  namestite v prostoru, prav tako ni vedno najboljša izbira vgradnje na strop . Na podlagi vseh dejstev, ki jih je pridobil svetovalec na vašem domu bo predvidel ustrezno pozicijo montaže.  Velikokart se zgodi da ljudje kupijo IR panele kar v trgovini, ne glede na to ali imajo znanje iz tega področja ali ne, se večina odloči  za manjše moči kot je potrebno. V želji da bi nekaj privarčevali, se zgodi prav obratno. Panel ploh ne dosega bivalnih temperatur ali niti ne segreje pričakovane ali željene temperature v prostoru. Delovanje iz povprečnih 6 ur dnevno se lahko poveča na 24 ur, kar pomeni ogromno porabo. Ker se niso prej posvetovali glede ustrezne moči in ostalih dejstev se ljudje izgovarjajo da je lahko tak sistem ogrevanja neprimeren ali, da ni v skladu  z tem kar ponudniki ir ogrevanja zagovarjajo.  Iz tega je razvidno, da ni krvi ir panel temveč ljudje , ki kupijo izdelek brez predhodnega znanja ali svetovanja. Ker imamo več kot 15 let izkušenj na področju ir ogrevanja lahko zagotovo trdimo, da je ir ogrevanje lahko varčno , kavlitetno bivanje ter zdravo bivanje v prostorih z ir ogrevanje le, če je izdelek kvaliteten in vgradnja strokovna. Zato vam svetujemo , da se ob nakupu obrnete na preverjene podjetja , ki imajo z prodajo in montažo veliko izkušenj. Nuvision d.o.o. ima več letne izkušnje zato je prava izbira za vas. Naj bodo najboljši ir paneli tudi kakovostno zmontirani. 

Po končani montaži in uporabi ir ogrevanja (najboljši ir paneli)

Ko pričnete uporabljati ir ogrevanje se pričnejo dogajati nekatere fizikalne spremembe, kar vpliva na delovanje , porabo, in občutek v prostoru. Ir paneli pri svojem delovanju ogrevajo vaše stene, tla, pohištvo in vse predmete v prostoru. Zato prične iz stene ali tam kjer imate vlago le ta izhlapevati, kar pomeni da se trajno znebite vlage in plesni. Ke vsi predmeti za cca 2-3 stopinje toplejši boste imeli občutek, da je vprostoru višja temperatura kot sicer. Stene niso več mrzala, tla so topla kot pri talnem ogrevanju, predmeti topli, zato je lahko občutek v prostoru bisvetno bolj prijeten. Ir ogrevanje potrebuje nekaj časa da pregreje in posuši vaše stene, to pa je odvisno od prisotnosti vlage ki se vam je nabirala skozi leta. Ko je stena suha je tudi akumolativna, kar pomeni, sprejme toploto od ir panelov in jo oddaja nazaj v prostor. Prostor je tako suh, vlažnost v prostoru se ohranja z cca 55% vlažnostjo kar je idealno za človeka. Pričakovana je tudi nižja poraba v naslednji ogrevalni sezoni. Ko pričnete uporabljati ir ogrevanje, se stene sušijo, skozi poletje sonce greje vašo hišo ali stanovanje, in nato v ogrevalni sezoni paneli samo vzdržujejo to temperaturo naprej skozi zimo.  Tudi v primeru morebitnih težav z upravljanjem termostatov ali pa ste pozabili kako se z njimi upravlja , je dobro da imate nekoga na katerega se lahko obrnete in vam pomaga takoj. Podjetje Nuvision d.o.o. je dosegljivo na telefon tudi izven uradnih ur , zato vam bodo vedno pomagali v primeru da imate vprašanje ali želite pomoč.   Izberite vedno podjetje, ki vam bo omogočalo tudi pomoč ko je potrebujete. Najboljše podjetje ima tudi najboljše ir panele…

Garancija na izdelke (najboljši ir paneli)

Garancija proizvoda je prav tako pomembna saj izkazuje njegovo kvaliteto. Vendar temu ni vedno tako, saj se v zadnjih letih dogaja, da nekateri ponudniki nudijo garancijo višjo od tega kar je predvidel proizvajalec. To dokazuje, da gre zgolj za marketinško zavajanje, in izdelek še zdaleč ni tako kvaliteten kot je prikazano. Tudi nekaj je ponudnikov, ki zakrijejo izvor produkta tako, da ga preimenujejo v novo blagovno znamko in tako nimate dejanskega podatka kdo je proizvajalec, niti nimate nobenih drugih tehničnih podatkov , ki jih je mogoče dobiti na netu. Razlog temu je, da gre večina za azijske proizvode in obstaja velika verjetnost, da na vaše morebitno reklamacijo nihče ne bo odreagiral in jo odpravil, saj bo verjetno podjetje čez nekaj let zaprto in nedosegljivo. Dejstvo je, da se kvaliteta izdelka pokaže v roku dveh do treh let uporabe, takrat lahko opazite že vizuelne spremembe na panelu. Paneli spremenijo barvo, so zasmojeni, zviti, pokajo, škripajo, imajo čudenj vonj, za katerega ne veste ali je lahko škodljiv zdravju.  Večinoma se zgodi da enostavno prenehajo delovati, je pa tudi nekaj primerov ko so se paneli vžgali in je prišlo do požara. To je eden glavnih razlogov, da je previdnost pri nakupu pomembna , da se ne vrnete domov na pogorišče.  Ir paneli Vitalheizung so vrhunske kvalitete, narejeni po najsodobnejših standardih ter z ustreznimi certifikati, ki jih zahteva EU zakonodaja.  V večini primerov so certificirani tudi po nekaterih drugih varnostnih smernicah, ki jih priporoča avstrijsko združenje za elektrofikacijo, zato so lahko produkti certificirani dodatno, čeprav jih zakonodaja v Sloveniji ne zahteva. Ker strmimo, da je produkt varen za uporabo, poizkušamo vedno biti korak pred konkurenco ter nuditi produkte z najvišjo stopnjo kakovosti in varnosti pri uporabi.  

IR paneli Victory vitalheizung

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke