Izkušnje z ir paneli

Izkušnje z ir paneli: Kako so IR paneli podjetja Nuvision spremenili življenja naših strank

Izkušnje z ir paneli:

Če iščete sodoben, učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja vašega doma, ste morda že slišali za IR panele ali infrardeče panele. IR paneli so električni grelniki, ki oddajajo infrardeče sevanje, ki je enako toploti, kot jo proizvaja sonce. Za razliko od klasičnih grelnikov IR paneli ne segrevajo zraka, temveč predmete in površine v prostoru ter ustvarjajo prijetno in enakomerno toploto.

Toda ne verjemite nam na besedo. V tem članku bomo z vami delili nekaj resničnih zgodb in pričevanj naših strank, ki so izbrale IR panele Nuvision, ter povedale svoje izkušnje z ir paneli,najboljše spletne trgovine IR panelov v Sloveniji. Nuvision je generalni distributer IR panelov Vitalheizung, vodilne blagovne znamke IR panelov v Evropi. IR paneli Vitalheizung so iz Avstrije,kjer je tradicija že več  kot 30 let, v Sloveniji kot distributer panelov vitalheizung zastopamo znamko že 15 let. Ir paneli Vitalehizung imajo življenjsko dobo več kot 40let ter 12 let garancije. Imajo tudi certifikat OVE , priznane Avstrijske organizacije.

Tukaj je nekaj izkušenj z IR paneli naših zadovoljnih strank:

Ana iz Ljubljane: »Živim v 60 m2 velikem stanovanju, ki je bilo prej ogrevano na plin. Vedno me je zeblo in sem bila nezadovoljna z visokimi računi in suhim zrakom. Potem sem odkril IR panele podjetja Nuvision in se odločil, da jih preizkusim. Presenetila me je razlika, ki so jo naredili. Toplota je bila tako naravna in prijetna, zrak pa svež in čist. Opazil sem tudi, da imam manj glavobolov in alergij. Najboljše pa je bilo, da sem prihranil več kot 50 % pri stroških ogrevanja. Tako sem zadovoljen s svojimi IR paneli, izboljšali so mi kakovost življenja.”

Marko iz Maribora: »Imam 100 m2 veliko hišo, ki sem jo želel obnoviti in nadgraditi. Iskal sem sodoben in okolju prijazen ogrevalni sistem, ki bi ustrezal mojemu dizajnu in proračunu. Od Nuvision sem izvedel za IR panele in me njihove lastnosti in prednosti navdušile. Naročil sem IR panele s slikami po meri, ki so ustrezali moji notranjosti. Bili so enostavni za namestitev in uporabo, na stenah pa so izgledali čudovito. Zelo učinkovito in enakomerno so ogrevali tudi mojo hišo, krmilil pa sem jih lahko s pametnim telefonom. Zelo sem zadovoljen s svojimi IR paneli, moji hiši so dodali vrednost in stil.”
Petra iz Kopra: »Imam 40 m2 velik studio, ki ga uporabljam kot joga in masažni studio. Želel sem ustvariti prijetno in sproščujoče vzdušje za svoje stranke in potreboval sem ogrevalni sistem, ki bi bil tih in zdrav. Za IR panele sem izvedel pri Nuvisionu in zanimale so me njihove prednosti. Za kopalnico sem izbrala dva IR panela v obliki ogledala in stekleni panel z držalom za brisače. Bile so kot nalašč za moj studio, ustvarile so toplo in pomirjujoče okolje ter niso motile miru in harmonije. Moje stranke jih obožujejo, jaz pa tudi. Cenila sem tudi nizko vzdrževanje, ki ga sploh ni in nizko porabo energije, skratka odlična naložba.«
 
Ostala mnenja in izkušnje z ir paneli so na voljo tukaj:
To je le nekaj izkušenj z IR paneli naših strank, ki so izbrale IR panele podjetja Nuvision. Če se jim želite pridružiti in tudi sami uživati v prednostih IR panelov, lahko obiščete našo spletno stran nuvision.si ali nas kontaktirate po telefonu 041 886 484 ali po elektronski pošti na info@nuvision.si.
IR paneli so prihodnost ogrevanja in Nuvision je najboljše mesto za nakup. Ne zamudite te priložnosti, da naredite svoj dom bolj udoben, učinkovit in lep z IR paneli Nuvision. Obiščite nuvision.si še danes in sami odkrijte izkušnje z IR paneli.
Izkušnje z ir paneli

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke