IR paneli-Vitalheizung

IR paneli -Vitalheizung

IR paneli -Vitalheizung že vrsto let navdušuje z kakovostjo in učinkovitim izkoristkom, ki mu konkurenca ne mora slediti.  IR paneli -Vitalheizung predstavljajo napredno rešitev za ogrevanje prostorov, ki združuje učinkovitost, ekonomičnost in zdravju prijazno tehnologijo.

Zakaj izbrati IR paneli -Vitalheizung?

 1. Učinkovito in Zdravo Ogrevanje: IR paneli -Vitalheizung delujejo na osnovi infrardeče tehnologije, ki segreva predmete in površine v prostoru, namesto zraka. To pomeni, da se energija porablja učinkoviteje, saj se ogrejejo neposredno tisti predmeti, ki se nahajajo v coni infrardečega sevanja. Takšen način ogrevanja ne povzroča kroženja prahu ali alergenov, kar je še posebej pomembno za ljudi s posebnimi potrebami ali obolenji kot so alergiki, asmatiki, bolezni dihal. IR ogrevanje pozitivno vplivajo na te bolezni in omogočajo lažje bivanje v prostoru.

 2. Ekonomičnost in Trajnost: IR paneli -Vitalheizung so energetsko učinkoviti in ekonomični. Zaradi posebne termokristalne obdelave, patentiranega greleca, omogoča večjo učinkovistost ogrevanja kot konkurenčni ir paneli.  Uporaba IR ogrevanja prostora lahko znatno zmanjšajo stroške energije v primerjavi s nekaterimi tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi. Poleg tega so IR paneli dolgotrajni in zahtevajo minimalno vzdrževanje, praktično vzdrževanja sploh ni.

 3. Enostavna Namestitev in Prilagodljivost: IR paneli -Vitalheizung so enostavni za namestitev.Lahko jih namestite na stene ali strop, kar omogoča prilagodljivost pri oblikovanju prostora. Poleg tega so IR paneli lahko del sodobnega dizajna prostora, saj so na voljo v različnih barvah in oblikah.Nudimo tudi posliakvo panelov po želji, kar še dodatno obogati vaš prostor. 

 4. Zdravju Prijazna Toplota: Infrardeče sevanje, dokazano pozitivno vplivajo na zdravj ein počutje človeka. Izpostavljenost ir žarkom je lahko  primerljivo s tistim, ki ga proizvaja sonce, le da ir paneli ne proizvajajo negatvinih UV žarkov in ostalih, izključno le IR žarke. To pomeni, da je toplota, ki jo ustvarjajo, naravna in prijazna do zdravja. IR paneli -Vitalheizung lahko pomagajo izboljšati kakovost zraka v prostoru, saj ne povzročajo izgorevanja ali sproščanja škodljivih snovi.

 5. Pametna Tehnologija in Nadzor:  IR paneli Vitalheizung so opremljeni s pametno tehnologijo, ki omogoča enostaven nadzor temperature in časa delovanja prek mobilnih aplikacij. To omogoča uporabnikom boljši nadzor nad porabo energije in prilagoditev ogrevanja glede na njihove potrebe in način življenja. Nazdor za vsak prostor posebej lahko prilagodite po urah in dnevih in tako ogrevate le takrat ko prostor potrebujete.

 6. Kakovost: IR paneli vitalheizung so ustrezno certficirnai saj so EU proizvod in dodatno certificirani za OVE certifikati. Nudijo kar 12 letno garancijo.
 7. Uporabniki: ir panele v Sloveniji uporablja več 10.000 strank, ki uporabljajo ogrevanje kot dopolnilno ali kot osnovni način ogrevanja. Z ir ogrevanjem dokazano privarčujete pri ogrevanju v primerjavi z nekaterimi tradicionalnimi načini ogrevanja. Poraba je lahko primerljiva z toplotno črpalko. Z ustreznim termostatom lahko upravljate in nadzorujete vaše ogrevanje na daljavo, kar vam omogoča dodatne prihranke. Z ir paneli vitalhizung nimate vzdrževanja ali servisiranja, kakovost ir panelov je na največji možni ravni.
 8. Prednosti:samo z ustreznim strokovnim nasvetom strokovnjaka iz področja ir ogrevanja, lahko privarčujete tudi do 50% v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja. Ir paneli sušijo vaše stene, nimate vlage, plesni, manj je prahu v prostoru, kar pozitivno vpliva na zdravje človeka. ir ogrevanej je prijetno tudi za vaše živali in rastline. Vaši hišni ljubljenčki obožujejo ir ogrevanje, zato se radi zadržujejo pod ir paneli. 

IR paneli Vitalheizung predstavljajo sodobno in učinkovito rešitev za ogrevanje doma. S kombinacijo infrardeče tehnologije in koncepta vitalne toplote ponujajo številne prednosti, kot so učinkovito ogrevanje, ekonomičnost, enostavna namestitev ter zdravju in okolju prijazno delovanje. S tem postajajo privlačna izbira za tiste, ki iščejo trajnostno rešitev za udobno in zdravo bivanje. Investicija v IR panele Vitalheizung se lahko hitro povrne z nižjimi stroški ogrevanja in dolgotrajno uporabo brez vzdrževanja in servisiranja.

IR paneli -Vitalheizung

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke